Последни отзиви от клиентивиж всички ››
silvia
1
Кошмарно!Хотел и Ресторант от уж високо ниво или поне цените предполагат такова.В ресторанта от 20:00 часа вечерта имаше надути безумни кючеци,пияни застарели жени се пръскаха с шампанско пред погледите на персонала.Вътре се пушеше,включително и пури.Служителката на рецепцията не взе никакво отношение към ситуацията в която пияни гости пищяха и скачаха в басейна в 3 сутринта.Управител ни беше отказано да бъде викнат.Поради безхаберието на персонала провалиха личен празник плануван с месеци.
Останахме много доволни.Всичко беше на ниво- стаи , ресторант, обслужване.
Хотела е хубав, стаите са чисти, спа зоната е хубава. Обслужването беше на ниво, единствено това в ресторанта беше под всякаква критика. Трябваше да се молим на сервитьора да благоволи да ни вземе сметката даже. Неучтивото отношение в ресторанта би ни отказало да посетим хотела отново.
Отлични условия и кухня.
Чудесно посрещане в хотелът от персонала.Невероятно изживяване в Музея -връщане назад45-50 години.Но за зла наша участ,в 20,45 ч.вечерта , някой беше сложил взривно устройство в музейната зала(тя се намира в първия етаж на хотела) и слава Богу добрата организация на персонала,бяхме евакуирани от ресторанта.Изказваме нашата благодарност на Собственикът на хотела,въпреки проблемите, ни заведе ЛИЧНО в друг хотел. Сутринта с помощта на Полицията си взехме багажа от стаите.Щетите са огромни!!!
Невероятен хотел, който отговаря на всички условия за 4 звезди - стаи, обслужване, чистота, кухня, персонал.
Невероятно внимателен и отзивчив персонал. Чудесни развлечения. Много хубаво прекарахме! Н Йорданова
Martin
3
Персонала е отзивчив, стаята не беше лоша, но осветлението не работеше. Интересно е направен музея за автомобилите там човека е вложил повече страст и старание. За джакузито беше студено около 25С и не беше почистено. Закуските са прекрасни, но за мен специално малки и разбира се си взимаш допълните
mimi
2
Много студено навсякъде, стая, ресторант, СПА, общи части. Неработещи съоръжения и душове. Музея наистина си заслужава, но всичко друго - не.
Добър хотел и СПА.Вкусна храна,но студен ресторант.Служителите бяха много отзивчиви и усмихнати.Музея е уникален.
За 2876 дни публикувахме 129230 оферти, които се разграбиха
6 136 874 пъти, спестявайки 130 064 84396 лв на 539 774 грабомани!