Обекти в Кърджали

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
11 търговски обекти 502 оценки от клиенти 520 ревюта от клиенти
Обекти в Кърджали
Комплексът много ни хареса. Бяхме там със съпруга ми и сина ми на 4 год Всичко е на високо ниво. Персоналът в хотела и особенно в ресторанта е много мил, любезен и гостоприемен. Чисто е. Басейните също са много чисти. Стайте са просторни. Храната в ресторанта е много вкусна и идва бързо. А детската площадка е просто разкош. Единствено бих добавила нещо като градивна критика, че водата в басейна за децата е доста студена. Ако детския басейн е с топла вода всичко ще е страхотно.
Rosica 5
Страхотно място! Страхотен ресторант,вкусна храна! Идвам за 2ри път и бих дошла отново.
Добро обслужване, приятно място! Храната да чудесна!
Мястото е приятно и спокойно. В ресторанта персонала е малко разсеян. Стаята бе чиста и приятна при настаняването ни. Незнам дали заради това, че сме с ваучери или персонала е много зает, но за три нито веднъж не ни пометоха стаята, само смениха чаршафи и кърпи. Като цяло мястото е добро, басейна за момента е спокоен и чист. Цените в ресторанта са приемливи , на басейна също. Гледката е уникално красива. Има и отличен детски кът.
Отвратително !!! Едвам издържахме една нощ в хотела. Въпреки, че сме платили за 4 нощувки се наложи още след първата да резервираме друг хотел в Кърджали. Стаята мирише на мръсен канал , климатика не работи , мръсно навсякъде, ужасно нагло отношение към гостите на хотела. За всичките 40 години в които посещаваме различни хотели в България по- отвратително място не сме виждали. Може да се сравни само с обществена тоалетна.
Гледката е уникална...., но дотам. Вечеря под всякаква критика. Леглата са две отделни.
Хотелът е приятен, стаите са чисти,но ние винаги ще се връщаме там основно заради храната в ресторанта, много вкусно, а и масите покрай реката са с прекрасна атмосфера. Заслужава си.
1