Обекти в Чепеларе

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
12 търговски обекти 720 оценки от клиенти 727 ревюта от клиенти
Обекти в Чепеларе
Чудесно място за почивка! Красотата на Родопите, съчетана с много добрите условия и отличното обслужване направиха престоя ни в Чепеларе изключителен.
Прекрасно място за почивка!!!Вкусна храна и безупречно обслужване.Много старание и професионализъм от страна на целия екип.Очаровани сме.Благодарим от все сърце за чудесните оферти!
Останах приятно изненадана от чистотата и отзивчивостта на домакините.
Kunka 5
Всичко беше наред, добро обслужване
Хотел Белона** Чепеларе
много добро обслужване; чисти и просторни стаи
Хотел Белона** Чепеларе
Изключително добро обслужване,много мил и отзивчив човек. Дава насоки,за да си избереш възможно най-добрата екипировка.
Jimmy Чепеларе
Супер отзивчив пич! Компетентен и точен! Предлага ски от различни марки!
Jimmy Чепеларе
За Свети Валентин бяхме гости на хотела, който със сигурност никога повече не бихме посетили. За празнична вечеря изобщо не може да се говори, тъй като това беше една пълна катастрофа. На другата вечер искахме да си поръчаме и съответно да заплатим вечерята си,, но мизерното меню, което ни предложиха за вечеря не отговаряше на цените, които бяха направо космични, не отговаряше и обстановката със кофата по средата, която трябваше да поема теча от покрива. С една дума за нищото, което се предлага
Отвратителен хотел.Незнам кой е дал категоризация от 4 звезди на това място.Хотела е на прекрасно място с прекрасен изглед към природата и до там се изчерпват положителните неща.Храната е отвратителна,стаите са ужасни,водата в басейна е студена,тавана на вътрешния ресторант тече и целия ресторант е с наредени кофи и легени,външния ресторант става само за летния сезон(през зимния трябва да сте много добре облечени).Отношението на рецепцията и управата на хотела е сякаш клиентите са им персонал.
1