Обекти в Чепеларе

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
13 търговски обекти 854 оценки от клиенти 883 ревюта от клиенти
Обекти в Чепеларе
Много отзивчив и компетентен. Много качествено оборудване. Препоръчвам!
Jimmy Чепеларе
Хотелът е 4-звезден, но с 2 действащи звезди. Единствено персоналът беше ок, всичко друго - за двойка! Стаите бяха с петна по мокета на пода, стените целите в следи, а картината на телевизора беше или в зелено,или в червено. Храната - на късмет. С бланшираните картофи добре се бяха справили, но спагети не яжте! Маги фикс пасти да яде! Такава пародия на сос за спагети едва ли сте виждали. Надеждата за този хотел си е отишла още със смъртта на бай Тошо. Явно някой си изкарва добри пари от него. :)
Приятен хотел с много добро обслужване и храна. Единствено базата има нужда от обновяване.
vladi 5
Останахме доволни! Препоръчваме!
Храната беше вкусна, любезни в обслужването, но въпреки, че доплатихме за апартамент. За да имаме нормално трето легло, спахме на счупен диван. На следващия ден ни дадоха матраци тънки , но продължаваме със същия диван, който пропада. Още като отидохме казахме че дивана е счупен. Нищо.
Страхотно място за почивка! Прекрасно отношение на персонала!
Стаите са много хубави и топли. Поддържа се чисто. С оглед на ситуацията, някои неща няма как да се използват пълноценно, но го препоръчвам
Хотел Белона** Чепеларе
Много любезен персонал! Хотела е старичък но се поддържа добре. Басейна е прекрасен, водата е с нормална температура, има две работещи сауни, в стаите на хотела е топло и чисто. Храната е много добра и достатъчна. Столовата е малко прихлупена -с нисък таван, който и капе на места, защото е под басейна - създава малко лошо впечатление, но всъщност не е чак такъв проблем. Като цяло сме доволни. Бихме гостували пак.
1