Обекти в Елена

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
20 търговски обекти 3447 оценки от клиенти 3612 ревюта от клиенти
Обекти в Елена
Чудесно си прекарахме! Уникална гледка,хубав комплекс,вкусна храна.Много добър и отзивчив персонал.Горещо препоръчваме масажистката Стела. Джакузито и басейна са супер. Определено ще посетим отново.
Всичко беше чисто и хубаво с много храна. Изключение беше кучето в лобито, но е старо. Детския кът вече трябва са е готов. Има и зала с игри, но не е довършена.
Страхотно място в балкана. Бяхме с четири месечната си дъщеричка и изкарахме прекрасно. Имахме включени закуска, обяд и вечеря. Всичко беше вкусно и топло. Джакузите беше супер, ползвахме и външният басейн. Стаите са просторни и чисти. Добро обслужване, много усмихнат персонал. Препоръчвам, отново ще се върнем.
Много любезно обслужване, уютно и предразполагащо местенце.
Страхотно място ! Невероятно обслужване, изключително любезен персонал ! Прекрасна гледна и удобство ! Подходящо за домашни любимци, включително от към съобразителност ( в случая и от двете страни ).
Благодарим и до нови срещи !
Много ни хареса преживяването! Всичко беше на ниво - прекрасен хотел, вежлив персонал, добри условия и хигиена, чист въздух и уникалната българска природа!
Много добро място. Цените направо изумиха. Беше вкусно и мноого ефтино. Стая беше добра. Всичко е добре
Вкусна храна, много добра чистота, просторна стая с не много удобни матраци.
С удоволствие бихме посетили това място пак. Много ни хареса, че се намира на тихо и спокойно място. Стаята беше изключителна чиста и просторна. Времето не беше хубаво и не успяхме да се изкъпем в басейна за него не мога давам отзив. Храната в ресторанта беше хубава.
1