Обекти в Априлци

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
11 търговски обекти 138 оценки от клиенти 138 ревюта от клиенти
Обекти в Априлци
Невероятната гледка от хотела и любезното обслужване на персонала.
Базата на хотела е стара, стаите определено не са "изцяло реновирани". Недопустимо е ресторант да няма меню и да се поръчва всичко на сляпо. Няма избор за храна. Басейна беше зеленясъл. И за капак на всичко една копания (за която предполагаме, че беше собственикът на хотела с негови приятели) бяха надули чалга до късно вечерта и то точно пред стаите на гостите. Не бихме постели отновно, не призоваваме и хората да посещават.
Yodan 2
Хотела е на много добро място с невероятна гледка към планината. Стаите са прилични с удобни легла. Храна почти няма няма меню, има само скара и пържени картофи. Басейна е зеленясал. Стари шезлонги. Почти няма чадъри. Бирата на бара е полу топла. Бихме го посетители отново ако оправят нещата!
Доволни сме от услугата! Уникална природа, планинска прохлада и тишина! Собственика на вилата е много точен и отзивчив човек!
Вила Лилия Априлци
Страхотно място за почивка. Спокойно и уютно кътче в близост до "Стара планина" и до екопътека "Видимското пръскало". Локацията предразполага, както за дълъг поход, така и за кратка усвежителна разходка.
Вила Лилия Априлци
Мирише на мухъл и е много мръсно
Вила Лилия Априлци
Мястото е с много добро разположение, спокойно и много приятно. Домакинът беше любезен и отзивчив, отговори на всички въпроси относно маршрутите в Балкана. От терасата ни се откриваше прекрасна гледка към връх Ботев, който след 1 ден почивка и лек преход до Видимско пръскала покорихме. Заслужава си,
Вила Лилия Априлци
Почивката ни беше изключително приятна, мястото е вълшебно, пълен релакс, тишина, невероятна гледка, стопанинът е много любезен, грижи се за нашия комфорт. Благодарим за всичко!
Вила Лилия Априлци
Чисти и уютни стаи.От стаите се разкрива невероятна гледка към връх Ботев.Благодарим за топлото посрещане!
Вила Лилия Априлци
Приятно и тихо място , с прекрасен изглед към Балкана.Стаите са оборудвани със всичко необходимо. Бихме посетили отново !
Вила Лилия Априлци
1