Обекти в Панагюрище

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
7 търговски обекти 634 оценки от клиенти 712 ревюта от клиенти
Обекти в Панагюрище
Като цяло не сме доволни от престоя си. За двата дена, в които бяхме там никой не влвзе даже едно руло тоалетна хартия да ни остави, иначе стаята беше чиста. Закуската, за която си бяхме заплатили беше на блок маса и с много беден избор и ако нещо свършеше не се зареждаше. И двете вечери имаше балове в ресторанта и не можеше да се спи. Абсолютна липса на организация.
Хотел Court Inn Панагюрище
Много приятно и чисто!
Хотел Court Inn Панагюрище
Чисто и спокойно място. Втората вечер климатика отказа да работи и не успяха да го оправят или да ни преместят в нова стая...
Хотел Court Inn Панагюрище
Отлично обслужване. Отличен СПА център с много и разнообразни процедури.
Доволни сме от престоя в хотела. Доволни сме и от забавленията ,които бяха включени в пакета.Отношението на персонала, храната и обслужването бяха на много високо ниво.Отново ще го посетим при първа възможност :)
Хотела беше почти празен, което има прадимства така и недостатъци. Персонала е любезен. Хотела е чист. За 2-3 дни е подходящо.
Хотелът не е на ниво четири звезди. Мухъл в банята, петна по мокета, изцапани стени... Храната е еднообразна, външният басейн не е чист, шалтетата занемарени, тревните площи не се поддържат. Така не се привличат туристи. Аз няма да го посетя втори път.
Добра локация,изключително поддържани СПА и басейни,вежлив и усмихнат персонал,стаите се почистваха редовно. Забележка към храната,която беше еднообразна.
1