Обекти в Благоевград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
94 търговски обекти 1247 оценки от клиенти 1267 ревюта от клиенти
Обекти в Благоевград
Останахме доволни от качеството на услугата. Джакузито навън беше с чиста и топла вода. Храната в ресторанта беше вкусна и качествена, имахме избор от няколко неща за всяка позиция от тристепенното меню на вечеря. Закуската на блок маса също беше добра, с нелошо кафе. Чек-ин и чек аут бяха бързи, всички служители много любезни и отзивчиви.
Хотел Езерец**** Благоевград
Останахме изключително доволни, както от сайта Грабо, така и от уикенда си в хотел Езерец-Благоевград. Луксозно обзавеждане, любезно обслужване, прекрасен спа-център и басейни.
Чистотата и хигиената са на високо ниво. Нямаме забележки и оплаквания!😊
Хотел Езерец**** Благоевград
Лъчезатно, искрено и професионално обслужване, персонала е вежлив и откровенно казано повече от гостоприемни и мили. Отличен СПА център с невероятно външно джакузи с минерална вода, допринасящ за истинско отпускане. Храната е превъзходна, професионално приготвена и галантно поднесена. Стаите са чисти, спретнати и имаш всичко необходимо, за да не носиш всичко от вкъщи. Ходила съм повече от 5 пъти и не мога да се оплача от нищо, което си е постижение. Пак ще ви посетя непременно.
Хотел Езерец**** Благоевград
Monika 5
Чудесен хотел, страхотно обслужване!
Хотел Езерец**** Благоевград
Страхотен хотел! Любезен и отзивчив персонал! Невероятна храна, вкусни и огромни порции! Уникално СПА с минерално външно джакузи! Определено бих го посетил отново и отново!
Хотел Езерец**** Благоевград
Simeon 5
Перфектно отношение от персонала, много отзивчиви и усмихнати! Стаята беше прекрасна, чиста и с прекрасна гледка. Богат СПА център, поддържан и чист и всичко работеше безотказно! Със сигурност ще посетим отново!
Хотел Езерец**** Благоевград
Спа зоната беше супер - чиста, добре обслужвана. Персоналът на хотела бяха много мили.
Стаята ни не се почисти, въпреки че хотелът трябва да е 4 звезди. За вечеря се чакаше по 2 часа и се объркваха поръчките. Храната не беше лоша, но не беше на нивото на хотела и цената, яла съм по-добра скара от павилион за бързо хранене. Извикахме управител, за да дадем обратна връзка, при което тя каза, че ще ни изслуша, преди да си тръгнем, което не се случи, защото тя буквално като ни видя излезе от хотел
Хотел Езерец**** Благоевград
Персонала е много любезен, очтив и вежлив с изключение на момчето от Spa-то. Да се усмихва повече и можеше да ни запознае с процедурите в спа-то, трябваше ние сами да ги търсим в коридорите, кое къде се намира. Храната беше вкусна! Липсват в стаите шкафчета или нещо като етажерки ( поне в нашата нямаше ) където гостите да си извадят и подредят дрехите и багажа. В гардероба имаше 3-4 закачалки само, без рафтове или нещо подобно... Но като цяло сме доволни и бихме дошли отново... :)
Хотел Езерец**** Благоевград
1