Обекти в Кърджали

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
12 търговски обекти 502 оценки от клиенти 520 ревюта от клиенти
Обекти в Кърджали
Комплексът много ни хареса. Бяхме там със съпруга ми и сина ми на 4 год Всичко е на високо ниво. Персоналът в хотела и особенно в ресторанта е много мил, любезен и гостоприемен. Чисто е. Басейните също са много чисти. Стайте са просторни. Храната в ресторанта е много вкусна и идва бързо. А детската площадка е просто разкош. Единствено бих добавила нещо като градивна критика, че водата в басейна за децата е доста студена. Ако детския басейн е с топла вода всичко ще е страхотно.
Rosica 5
Страхотно място! Страхотен ресторант,вкусна храна! Идвам за 2ри път и бих дошла отново.
Добро обслужване, приятно място! Храната да чудесна!
Хотелът е приятен, стаите са чисти,но ние винаги ще се връщаме там основно заради храната в ресторанта, много вкусно, а и масите покрай реката са с прекрасна атмосфера. Заслужава си.
Отидохме за 2 нощувки и останахме 4.
Прекрасна локация. Чист семеен хотел със собственици, които направиха всичко възможно да се почувстваме у дома. Ще се върнем. 😊
Стаята беше с тераса, добре почистена и комфортна, но малко тесничка. Горещо препоръчвам ресторанта към хотела - вкусна храна, отлично обслужване и добри цени!
Мястото е хубаво. Помещенията бяха чисти, персоналът много любезен. Закуската беше вкусна. СПА зоната също ни хареса. Препоръчвам.
1