Обекти в Бургас

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
1123 търговски обекти 52059 оценки от клиенти 53689 ревюта от клиенти
Обекти в Бургас
Изключително внимателна и любезна! Процедурата беше извършена по перфектен начин!
Имаше пропуски в организацията на екскурзията до Барселона, Френска ривиера и Милано. Не можахме да видим Черната мадона в манастира Монсерат, тъй като екскурзоводката не беше проучила с точност актуалните условия за посещение на обекта. Не можахме да разгледаме планираните обекти в Монако, поради провежданата Формула. Факт, който е бил известен предварително. Нощувката в Марсилия беше в мотел, което беше малко стресиращо. Но въпреки тези разочарования, дестинацията е прекрасна и си заслужава!
Save Tours Варна
Изключително съм доволна! Момичето е много любезно и старателно! Препоръчвам!
Bonka 5
За първи път пътуваме с тази фирма. Много сме доволни от екскурзията. Организация, посетени места, водач, екскурзовод всичко беше ок.
Save Tours Варна
Tania 5
Страхотно място, интересно както за децата така и за родителите.
Не си спазват условията по договора. Трябваше да разгледаме Монако, но това не се случи. В манастирския комплекс на планината Монсерат, екскурзоводката не си направи труда да разбере, че трябва да вземе билетче с час за да видим Черната Мадона. Екскурзоводката не си проучва условията за посещаване на обектите и в последствие въпреки, че си заплатил не виждаш нищо.
Save Tours Варна
Много съм доволна!!!Много чисто и подържано работно място ,уникален професионализъм,прицизност и много добро качество на продуктите!!Пак ще посетя🥰!
Студио 8 Бургас
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)