Обекти в Сливен

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
69 търговски обекти 1684 оценки от клиенти 1765 ревюта от клиенти
Обекти в Сливен
Прекрасно място за почивка!Всичко беше на ниво Препоръчвам!!!
всичко беше прекрасно,доволни сме най-вече от чистотата и местоположението на хотела
OREN 5
שלום .קבלתי את הארנק אהבתי מאוד ארנק באכות גבוה .תודה
Хотела отговаря напълно на снимките. Чист, нов, стилен, уютен. Бяха пропуснали да почистят терасата ( имаше цигари в чинийка), а водата е спирала и тоалвтната беше със съмнителна мътна вода. Но бързо всичко беше коригирано. Добро отношение, персонала е вежлив, храната е вкусна, НО на свободна консумация. Ястията от ваучерите пълно разочарование. Иронично положително впечатление - не се усеща, че има ограничения- никой от персонала не носи маска, свободно посещение на лоби и ресторант от местни.
Много хубав хотел, класно обзаведен. Храната е на ниво, има какво да се очаква. Обслужването от страна на персонала е добро. Единственото, което ни разочарова беше, че ни сложиха в стая без тераса, а приятелят ми е пушач.
Хотела е страхотен! Много уютно и приятно местенце. Обзаведено е с много стил. Чисто. Локацията също е добра. Менюто е добре структурирано с интересни идеи и концепция. Но не съм особено въудошевена от изпълнението. Пробвах различни неща, но нищо не беше изпълнено добре. Месото беше сухо, безвкусно. Сурови картофи. На закуска ни сервираха развалено топено сирене с плесен и изтекал срок на годност. Трябва доста си вдигнат нивото на ресторанта. Все хотела е 4 звезди.
Чудесен масаж! За пореден път се доверявам на професионалното и качествено отношение и препоръчвам с удоволствие.
Салон Стеф Сливен
1