Обекти в Пампорово

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
17 търговски обекти 1158 оценки от клиенти 1186 ревюта от клиенти
Обекти в Пампорово
Lian 4
Посетихме комплекс Форест Нук през октомври 2020. Стаите, макар и непретензиозни, предлагат всичко необходимо - тераса, телевизор, хладилник. Закуските и вечерите (вкл. тематичните вечери) бяха на добро ниво. Останахме доволни и от СПА центъра. За съжаление през по-голямата част от нашето посещение асансьора от фоайето на хотела не работеше.
Приятен престой, локацията за туризъм е идеална, обслужването е на добро ниво, чисто и просторно в комплекса!
Приятно място за почивка, чисти и топли стаи, вкусна, разнообразна храна. Забележката ми е, че при написани цени на кафе 1.50 лв ни искаха по 2 лв.
Много сме доволни от престоя в хотела ! Всичко беше на ниво- обслужване, храна, отношение, хигиена ! Много ни хареса механата и музиката, посетихме и нощния бар ! В този хотел няма как да скучаеш, но може и да релаксираш ! Вземете си ваучери, няма да сбъркате !
Nana 5
Много хубав хотел. Персонала е много мил и търпелив. Закуските са многи добри има голям избор на храна. Вечерите са страхотни и музиката е много хубава. Детският кът е чист и топъл. Апартаментите са оборудвани с всичко необходимо.
Всичко беше на ниво! Апартаментът топъл и чист. Басейнът също. Храната разнообразна и вкусна.Благодарим за чудесната почивка! Ще посетим отново!
яна 5
Днес се връщаме от почивката си в хотела.Много сме доволни от обслужването, чистотата, храната.Единствената ми забележка е за водата в басейна-би било добре да е по-топла.
Gancho 5
Прекрасен комплекс и природа. Всичко беше чудесно. Храната надмина очакванията ни личеше си ,че готвачите са я приготвили с желание. Десертите бяха върхът. Персонала беше много отзивчив. Това ,че има детски център прави престоя с дете много забавен. Със сигурност бихме посетили отново.
Pepa 5
Много приятна почивка.Голям и чист апартамент,любезен персонал и много вкусна храна :)
Хотелът е добър и чистотата е на ниво. Кухнята е уникална - разнообразна и вкусна. С приятеля ми си прекарахме страхотно.
1