Обекти във Варна

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
2470 търговски обекти 145134 оценки от клиенти 149543 ревюта от клиенти
Обекти в Варна
прекрасно отношение и професионализъм !
За трети път ползвам тази оферта.Професионалто и внимателно отношение от страна на медицинските служители.
Gali 5
"Вечеря за глупаци" беше много забавен спектакъл. Константин Соколов и Симеон Лютаков бяха във вихъра си. Цялата зала се посмяхме от душа и сърце. Декорът, музиката и ефектите бяха на ниво както винаги. Невероятно приятно изживяване. Браво на целия екип.
Използвам услугите на масажиста за трети път. Масажите винаги са ефективни и релаксващи. И не на последно място - масажиста не занимава клиента с разговори, а най-професионално и съобразително го оставя да се отпусне и да се наслади на процеса. Препоръчвам!!!
Много съм доволна и задължително ще отида пак :)
Galina 5
Изключителен професионализъм, тактичност, съпричастност! Много приятна и чиста зала. Точност, ред и дисциплина. Ще посещавам и за в бъдеще.
Благодаря ви!
Много съм доволна ,много старателно работи и се съобразява с желанията на клиентите си. Прекрасни цветове . Препоръчвам ви да я посетите!!
Gali 5
Спектакълът "Кървава сватба" беше много въздействащ. Браво на младите актьори за невероятната игра. Веселина Михалкова както винаги се представи зашеметяващо. Декорът, светлинните и звукови ефекти бяха невероятни.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)