Обекти в Сандански

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
24 търговски обекти 4263 оценки от клиенти 4342 ревюта от клиенти
Обекти в Сандански
Galya 5
Чист и уютен хотел. Вкусна, като домашна храна.Топъл басейн. Близост до парка. Усмихнат и отзивчив персонал. Ще дойдем пак! :)
Хотел Прим Сандански
Приятно, чисто. Любезен, отзивчив персонал. Отлично естоположение, непосредствено до парк Св.Врач и главната улица. Със сигурност бих отседнал отново.
Хотел Avis Сандански
Уютно хотелче с добра локация.
Отзивчив и приветлив персонал.
Добра кухня.
Хотел Прим Сандански
Хотелът е много добър. Перфектно разположение и обслужване на ниво.
Хотел Avis Сандански
Изключително сме доволни от хотела- просторна стая, нова мебелировка, прекрасна тераса, вежлив персонал! Със сигурност ще посетим хотела отново!
Хотел Елит Сандански
Отлично обслужване, страхотен персонал и вкусна храна!
Хотел Avis Сандански
Едно уютно семейно хотелче, с много любезни и приветливи домакини! Невероятна пищна вечеря.. Съотношението цена-качество си отговаря напълно.
Благодарим за релаксиращия уикенд, ще Ви посетим отново! 😊✨🎀
Хотел Avis Сандански
Страхотно хотелче и супер добро обслужване.
Хотел Avis Сандански
Прекрасно местенце за почивка. Изключително любезен и мил персонал. Локацията на хотела позволява лесно и бързо да стигнеш пеш до централната част на града и да се насладиш на атмосферата на Сандански.
Хотел Avis Сандански
Изключително доволна! Хотелът е много чист, домакините прекрасни! На закуска ще ви предложат божествена баничка и пържени филийки. Има закуска и за любителите на диетичната и здравословна кухня. Престоят ни беше от 3 нощувки, но въпреки това след втората нощувка почистиха стаята и смениха кърпите. Нашият ваучер беше с включена вечеря.Тристепенно меню от прекрасна, разнообразна и прясна храна. Порциите бяха огромни, просто нямаха изяждане. Беше си пълноценна почивка. Благодаря Ви, чакайте ни пак!
Хотел Avis Сандански
1