Обекти в Китен

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
47 търговски обекти 990 оценки от клиенти 1036 ревюта от клиенти
Обекти в Китен
Единственият недостатък е времето, но то не зависи от усилията на персонала
Млад и интелигентен персонал. Добро обслужване,, но за да ги стигнем европейците е хубаво всеки хотел да предлага безплатен паркинг, както и шезлонги и чадъри на плажа, към хотела,за гостите си.
Изключително сме доволни от гостоприемството и отношението на домакините. Спокойно и уютно място.Чист и спретнат хотел. Обилна и вкусна храна.Препоръчваме го!
В Китен е страхотно ,хотела е много хубав кухнята е вкусна а персонала е много любезен.С удовоствие бих посетила отново вашия хотел.Спа процедурите и услугите които предлагате са прекрасни вие предрасполагате клиента много удобно.Отново бихме посетили хотела с най голямо желание.
Velina 5
Любим хотел! Местоположение, храна, обслужване - винаги на ниво. Всяка година идваме тук и ще продължим!
Локацията на хотела е чудесна. Интериора на ресторанта е модерен, уютен и изключително красив. Храната е чудесна , а отношението на персонала е това, което ще направи престоя Ви чудесен. Въпреки, че отидохме там за 1 нощувка, го препоръчвам сърдечно! Относно СПА комплекса, няма нещо, което да липсва- чисто, поддържано, тангенторите в басейна са с копче, такаче може да си ги пуснеш когато и колкото поискаш; джакузито е страхотно; сауните са перфектни както и парната баня- като цяло - заалужава си
Много хубав, чист и поддържан хотел! Учтив и възпитан персонал. Единствено възглавниците могат да бъдат подобрени, високи и неудобни са.
Обслужването особено в ресторанта е отлично, а кухнята им е невероятна. Обстановката е много приятна. В стаите се поддържа отлична хигиена. Препоръчвала съм и хотела и ресторанта на приятели и познати, и ще го правя и за напред. Имам само една забележка - жената, която обслужва спа центъра да бъде подробна когато развеждане и запознава какви процедури се заплащат и кое се използва free! Това го споменавам, защото ни постави в ситуация, която ни накара да се почистване неудобно.Поздрави Митева
Страхотна почивка, вежливо обслужване, изгледа беше невероятен,цялото море е пред погледа ти, перфектно обзавеждане и чистота в стаите, храната обилна и разнообразна, едно райско кътче на брега на Черно море, в Китен!
Прекрасна почивка! Усмихнат персонал! Хигиена на високо ниво!
1