Обекти в Благоевград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
94 търговски обекти 1328 оценки от клиенти 1370 ревюта от клиенти
Обекти в Благоевград
Много сме доволни от престоя. Любезен персонал, вкусна храна, топли басейни. Хубава детска площадка и вътрешен детски кът с джунгла, децата много се забавляваха.
Хотел Езерец**** Благоевград
Персонала е много любезен, очтив и вежлив с изключение на момчето от Spa-то. Да се усмихва повече и можеше да ни запознае с процедурите в спа-то, трябваше ние сами да ги търсим в коридорите, кое къде се намира. Храната беше вкусна! Липсват в стаите шкафчета или нещо като етажерки ( поне в нашата нямаше ) където гостите да си извадят и подредят дрехите и багажа. В гардероба имаше 3-4 закачалки само, без рафтове или нещо подобно... Но като цяло сме доволни и бихме дошли отново... :)
Хотел Езерец**** Благоевград
Обслужването беше добро. Храната в ресторанта беше много вкусна. Управителката разреши един проблем с персонала много тихо и безболезнено. СПА центърът е чудесен. Ще го посетя отново.
Хотел Езерец**** Благоевград
Спа центъра е много добре изграден.Неработещата инфраред сауна и парна баня в съботата и инфрареда в неделята беше неприятна изненада.Ресторанта е много добър с голямо и разнобразно меню,което беше приготвено вкусно и поднесено от любезен персонал.
Хотел Езерец**** Благоевград
Хубав, чист хотел, любезен и усмихнат персонал. Спа центърът е много приятен, беще удоволствие да го ползвам, масажът също беше добър, само малко кратък ми се стори. Не ми хареса, че нямаше къде да седнем на топло да вечеряме и на тишина, докато в ресторанта се вихреше купон.
Хотел Езерец**** Благоевград
1