Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
154 търговски обекти 9193 оценки от клиенти 9295 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
Ина 3
Хотела е много приятен, чист и комфортен с много любезен персонал на рецепция. И до тук. В ресторанта на хотела имаше една жена от персонала, която постоянно коментираше ту клиентите, ту броеше минутите до затваряне на ресторанта и то на висок глас. Храната не беше особено вкусна и разнообразна. Водата в басейна в спа центъра беше студена и наблъскана с химикали, от които чак ти люти на очите. Бих отседнала пак там ако ми трябва само място за нощувка, но не и ако търся спа почивка.
Уникално място! Всичко е на ниво. Заслужава си да се посети.
Ioana 5
Офертата е страхотна, хотелът също, но нещо в организацията липсва. След потвърдена резервация се оказа с пристигането,че нямаме резервация
Всичко беше много хубаво. Обслужване, храна, спа. Малка забележка за уплътнението на прозорците и студът който влиза в стаята и отнема от температурата.Ще повторим.
Yanica 5
Беше страхотно обезателно ще се върнем пак
Посетихме хотела за 2ри път и отново останахме доволни! Хотелът е на ниво във всеки един аспект!
Martin 4
Смесени чувства. Хотелът е хубав, на 10 мин пеша от центъра е. Стаите са чисти и уютни. При резервация ни казаха, че може да доплатим за стая с гледка и ние се съгласихме. Обаче гледка нямаше и ние отказахме да доплатим. При настаняване не ни обясниха кое къде е и какво ни е включено в пакета. Дадоха ни ключа и това беше. Ние разбрахме от гости на хотела, че има осигурен транспорт до лифта. Храната в ресторанта е ОК.
Хотелът напълно отговаря за 4* , храната е супер , спато е с голям басейн и е много добро , персонала любезен ...
Asya 5
Страхотна обстановка и обслужване. Храната е много разнообразна и добре приготвена. Заслужава си.