Страхотно място, чудесно обслужване.
Резервирахме 3 нощувки със закуски и вечери в студио за двама. Останахме толкова доволни от обслужването, качеството и нивото на комплекса, че на място одължихме престоя си с още една нощувка.
Горещо препоръчвам!!!
Едно прекрасно, добре поддържано, чисто и спретнато място. Останахме изключително доволни и с удоволствие пак ще го посетим.
изключително съм доволен от целия екип на комплекса...най - вече от невероятния професонализъм на Г-жа Г. Дончева
прекрасна природа, омайни къщи, големи площи..само че задето сме с ваучери ни разиграваха от едно място за закуска, на друго място за вечеря и то на 20 мин път пеша.инъче препоръчваме
Мястото е красиво, добре поддържано, чисто и там се чувствам добре; персонлът се грижи добре за мястото-не и за гостите си-не знам дали се дължи на това, че не разбират добре български, но общуването лиспва!
Отвратително и нагло обслужване. СПА-то работи само след 12:00 през делничните дни. Най-отвратителният ми опит с 5* хотел досега. Никога повече не бих се върнал там. Препоръчвам Premier Luxury Mountain Resort и дори Kempinski Hotel Grand Arena Bansko.
Това е любимото ми място за почивка, а тази оферта беше перфектна, защото можах да се възползвам от масаж при новоназначения масажист(казва се Георги ако не се лъжа). Абсолютен професионалист! Препоръчвам го с две ръце. Била съм при жената преди, но тя е доста груба.
Храната също беше отлична.