Всичко е повече от перфектно! Апартаментчетата са страхотни! Минусът е, че интернетът е с кабел, а не е wireless.
Като цяло съм доволен от услугата. Има някои дребни забележки като неизяснените парко места в подземния паркинг, слабия контрол на персонала относно спазването на реда в комплекса и липсата на детски басейн, което затормозява използването на единствения такъв. Като цяло приятно местенце за почивка.
Намира се в близост до т.нар. "Попски плаж", който не е хубав за плажуване. Най-хубавия плаж в близост до хотела е този на Арапя, но за да бъде достигнат той е необходим автомобил. При наличие на такъв за около 7 минути ще достигнете целта :). Нямаме забележки към хотела. ;)
Отлично предложение:
Спокойно място в покрайнините на Царево, близо до центъра. Просторни и добре обзаведени с всичко необходимо двустайни апартаменти. Добра хигиена. Басейн с нормални размери. Подземен паркинг. Отлично място за семейства с деца, любители на активния спорт.
- В апартамента имаше чаршафи и хавлии, но не и тоалетна хартия, сапун и шампоан.
- По време на целия ни престой - 3 нощувки, в апартамента нямаше почистване /боклука си го изхвърляхме сами/.
- При настанени 4 човека /2 възрастни с 2 деца/, топлата вода се осигуряваше от 80 л. бойлер, който загряв
Страхотно място - чисто, подредено, със всички нужни неща, които ви трябват за една почивка. За обслужването нямам думи - абсолютни професионалисти! Определено бихме се върнали отново.
Широки апартаменти, напълно обзаведена кухня. Много хубаво място за почивка с компания или семейно с деца.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)