Soul City Festival е следващият амбициозен проект на Организаторите на Капана Фест. От 13 до 15 септември фестивалът ще преобрази зелените алеи на парк Бунарджика с безплатна зона с базар на занаятчиите, DJ сцена, арт инсталации, вкусни изкушения и уникална украса в духа на всичко, което феновете на Капана Фест познават и обичат. Освен безплатната зона, фестивалът ще ни предложи и 4 събития на сцената на Летния театър.

Soul City Festival започва със стендъп комедиен warm-up на 6 септември с "3 жени на микрофона" (или Оля Антонова, Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова), които ще ни попилеят от смях с шоуто One Night Stand. Гвоздеят на фестивалната програмата обаче е Музиката с главно М, която ще се лее от сцената на Летния театър от 13 до 15 Септември.

Самият Richie Kotzen пристига в Пловдив за един специален ексклузивен концерт! Титаните от FSB показват как е възможно цели 40 години да владееш сцената, а Odd Crew Acoustic, Heptagram и Life Light радват с истински качествена музика, родена и израснала в България!

Soul City Festival участва в Grabo.bg от 13 Юли 2019

Прочети още
Други популярни оферти
Иванов Мюзик
Топ цена:
1100лв
Иванов Мюзик
Топ цена:
1100лв
Държавна опера - Пловдив -40%
Цена:
1800лв
30лв стойност
40% отстъпка
Feri Art Productions
Топ цена:
2300лв
Драматичен театър "Стефан Киров"
Топ цена:
1600лв
Oще подобни места
Soul City Festival бул. Руски - Хълм на освободителите (Летен театър)