Търговски обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3691 търговски обекти 153256 оценки от клиенти 156868 ревюта от клиенти
Обекти в София

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Курсът ми беше препоръчан от приятел, но аз не вярвах, че за тези пари ще получа качество. Всичко надмина очакванията ми. Останах много доволна както от достъпно поднесената граматика, така и от упражненията. Платформата е лесна и удобна Обслужването беше бързо и всички са много любезни.
Ати 5
Още съм в началото но от това което видях до сега съм повече от доволна. На мен лично много ми харесва платформата и ми е много по улеснена от други който пробвах преди това.Дано и занапред предлагате такива добри оферти.
onLEXpa.com София
Страхотна преподавателка , която има много добър подход.Всеки който иска да се запознае с терминологията ще научи много.
Препоръчвам
Останах изключително доволна от услугата! Лесно и достъпно е ползването на платформата, има бърза обратна връзка с офиса, а уроците са доста ясно и добре обяснени. За тези пари не се надявах на много, но надмина очакванията ми. Ще си купя и следващите нива по английски език определено!
Elena 5
Много съм доволна от видео уроците по английски език, преподавателката се е постарала да разработи граматичния материал в Powerpoint презентации с картинки, примери и упражнения и обяснява по тях. Доста добре е структурирано всичко.
Manita 1
Пълна пародия. Дават ти достъп до уроци развити на някаква програма, почти не се чува, записът е с ужасни странични шумове. На втория ден вече не мога да си вляза в регистрацията! Нищо общо с описанието.
Останах изключително доволна от курса! Изчерпателни и много полезни материали получих, както и приятна комуникация с Академията! Поздравления за чудесно свършената работа!
Бих се записала отново на друг ваш курс
The Academy София
Полезен курс с подробно описана информация и предостатъчна за самостоятелно обучение. Бих ползвала отново и препоръчвам!
The Academy София