Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Чудесно обслужване, добра храна и отлична локация на хотела. Водата в басейна беше прекалено топла, защото в момента го пълнеха.
Приличен хотел, много добро разположение и отлична гледка към града. Приветлив и отзивчив персонал :)
Хотелът е със страхотна локация, но липсата на вътрешен басейн е минус. Мисля че е добре да има и предлагане на ол инклузив пакет.
Iva
1
Не отговаря на звездите. Мизерно
Препоръките ми за подобрение: повече внимание към клиентите от страна на служителите на Рецепция, поддържане на сауната в режим на готовност, повече почистване на басейна, настаняване на гостите в стаи, които не са в близост до ремонтни дейности и съответен персонал на терасите на стаите!
Обслужването от персонала беше много добро. Това, което ни направи впечатление беше тоалетната, на която спирахме кранчето, защото беше повредена и не спираше да тече. Също така не ни уведомиха за временен ремонт на тръбопровод, което доведе до липсата на вода в 10 ч. сутринта.
Отлично съотношение цена/качество!
Хотелът е занемарен,липсват комарници,в банята водата не се оттича тъй като сифонът е на високо,душкабината е без врата,,,Храната е еднообразна.Басейна е най-добре!Личи ,че се поддържа!
добро съотношение цена/ качество
Престой 15-27.08.2018, 2-на стая, З и В. "+" страни:любезен персонал,Мед.ц-р с доста процедури,Хотелът много добра локация,Мениджърът реагира веднага на предложенията на гостите. "-" страни:проблеми от битов характер по стаите,ВЕЧЕРЯТА е фиксирана за ваучерите-Липса на избор измежду няколко ястия.
За 3181 дни публикувахме 155237 оферти, които се разграбиха
6 914 697 пъти, спестявайки 141 646 80013 лв на 587 685 грабомани!