Отзиви от клиенти за Riviera Holidays:
Всички оферти
Хотела е много стар. Миналата година 2020г. през м. юли имахме резервация за него, но поради липса на туристи ,просто имахме късмет че в този хотел освен нас нямаше никакви туристи и на пренасочиха към PINETA PARK DELUXE 4*.
Kiril 5
Перфектно организирана екскурзия! Изключително гъвкава като време и маршрути. Хотелът е нормално мръсен (както и целият Рим), но локацията му е избрана перфектно!
Riviera holidays надмина очакванията ми и далеч над хвърлиха стандарта на много от прехваление компании за екскурзии.
Екскурзоводите се справят отлично, винаги любезни и готови за съдействие по начин такъв, че дори човек не знаещ език се чувства като в България!
Прекрасна екскурзия. Благодаря на екскурзоводката Еми за перфектната организация в Рим.Препоръчвам Riviera Holidays!
Хотела беше добър, както и локацията му, но най-сме доволни от ексурзоводкста Диана ! Беше страходна😘
Ива 5
Има ли възможност за пътуване със самолет, щом към момента няма такава?
Много сме доволни! Пак бихме пътували с тях!
Пътуванията с тази фирма.са добре организирани,спокойни водачи,всичко е на отлично ниво.Екскурзоводи за всеки обект са осигурени.Препоръчвам.
Останахме много доволни от екскурзията до Малта. Организацията беше много добра, очаровани сме от отношението и съдействието на екскурзоводката Емилия Колева, която беше изключително отзивчива и ни показа основните забележителности в рамките на няколко дни. Благодарим на агенция Riviera Holidays и отново бихме се възползвали от услугите им.
Покажи още ревюта