Обекти в Разлог

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
14 търговски обекти 2032 оценки от клиенти 2079 ревюта от клиенти
Обекти в Разлог
Рядко лошо впечатление във всеки аспект остави този хотел. Студени, не зле отоплени, а студени стаи. Недобра хигиена. Обслужващият персонал в ресторанта не беше наясно какво прави. Спа центърът също бе студен. Вратата на парната баня не се затваря добре и вътре почти не се задържа пара. Басейнът не е за деца и е с хладка вода за част от спа комплекс. Джакузито е с вода не много по-топла от тази в басейна и се ползва за детски басейн, тъй като децата реално няма къде да играят. Не препоръчвам.
Изключително негостоприемен хотел и груб персонал. Имаше доста нередности. Храната беше безвкусна. Рецепцията е едно малко бюро в ъгъла на ресторанта, а рецепционистката никога не е там, защото работи и като сервитьорка. За да стигнем до СПА-то трябваше да минем през ресторанта по хавлии. Обслужването е под всякаква критика. В 22:00 загасиха лампите докато хората все още вечеряха и ресторанта беше пълен, без да предупредят никого, че затварят. Няма да се върнем тук повече.
Не сме доволни. Отидохме с намерение да починем,а се случи обратното. Казахани,че може да ядем на свободна консумация в ресторанта,но пък от там ни изгониха,защото нямало места и трябеало да си платим за блок маса... Тока в апартамента спря 3 пъти . Докато се къпехме и вечерта,а отоплението е изцяло на ток.
На рецепция в спа центъра няма никой. Чакахме за хавлии, разгодиха ни 3 пъти и за тях.
Жалко за хубавото място... Няма да се върнем. :(
boris 2
Хотелът е приятен.Персонала е отзивчив,но храната е нискокачествена.Единствено комплименти за сладкаря..Спа-то е като дядовата ръкавичка,ако хотелът е пълен ще трябва да се нареждате на три реда.В стаите е студено.Отоплението е един електрически радиатор.
Хотелът е хубав, храната е вкусна. За съжаление басейнът и джакузито не бяха много топли и в спа центъра беше хладно. Обслужването е на ниво и всичко беше чисто.
Irina 5
Всичко беше перфектно и обслужването на ниво, особено сме доволни от качеството на храната. Хигиената и чистотата търпят критика, стаите са чудесно обзаведени, но някои елементи трябва да се ремонтират
Страхотно, невероятно и красиво място. Бихме го посетили пак.
Не заслужава да се посещава повече.
Обслужването беше добре, персоналът услужлив и учтив. Храната беше добра. Прекрасно място за уикенд бягство.
4