Обекти в Разлог

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
14 търговски обекти 2032 оценки от клиенти 2079 ревюта от клиенти
Обекти в Разлог
Хубав хотел, но с нелюбезен персонал. Държат се грубо, качеството на храната е под средното. Водата в спа центъра бе отвратително мръсна. Вечеря се на смени в ресторанта за по 2 часа. В 10 гасят лампите докато вечеряш.
Velina 3
Приятен хотел,храната не беше на ниво и персонала е изключително не любезен.
Не препоръчвам.
Мизерни стаи - стари, захабени, прозореца не се затваря плътно, уплътнен с хартиено тиксо, водата от банята се излива в стаята, на килима, пружините на матрака стърчат и ти се забиват в душата, вратата разбита.
Басейн и джакузи- студени и малки за капацитета на хотела, парната баня- не работи.
Храната не е като за 4 звезден хотел.
Стаите са мръсни, захабени и студени, духaше от терасата, която беше обща със съседната. Всъщност искахме стая със спалня, а бяхме настанени в двустаен апартамент, с други хора до нас.Съединени две еденични легла за спалня.СПА-то малко и претъпкано, не се спазват COVID19 мерки за безопастност.Персонала не носи маски и крайно не любезен. Нищо общо за цената която се плаща и далеч не отговаря за категоризацията от 4-ри звезди.Много сме разочеровани.
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ !!!
Terra Complex Разлог
Todor 4
Храната беше добра. Обслужването беше перфектно. СПА центъра беше окей. Единственият проблем беше, че поискахме изрично спалня, а те ни дадоха стая с две единични легла съединени. Отделно стаята ни беше част от двойна семейна стая с общ вход.
Terra Complex Разлог
Хубав хотел, любезен персонал, добра храна, студено спа!
Ужасно е най-меко казано! Дори безплатно да ви предлагат да посетите този хотел- не го правете! Студена сграда,басейн, неадекватен персонал и храна, която видомо е стара и бъде ли изядена сигурно ще се натровите! 50% от гостите си поръчваха пица, защото нормален човек не би ял тази храна! И съвет НИКОГА НЕ СИ ЗАПИСВАЙТЕ ЧАС ЗА МАСАЖ В ТОЗИ ХОТЕЛ! За общото благо на хората, този хотел подлежи на много проверки, глоби и след това да бъде затворен!!!!!
Dora 1
В цялата база на хотела е супер студено! Само на рецепцията и в ресторанта е нормална температурата. Басейна е леден, джакузито е голяма вана с балончета под 20 градуса. Няма нищо общо с джакузи. Вратата на парната баня беше счупена и съответно пара нямаше. За бонус още като пристигнахме в къщата за гости, в която бяхме отседнали вратата беше заключена. Никой от рецепция не ни двигна телефона, за да разреши проблема. Накрая просто влезнахме от друг вход. С една дума: беше ужасно.
3