Обекти в Разлог

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
14 търговски обекти 2032 оценки от клиенти 2079 ревюта от клиенти
Обекти в Разлог
Marina 5
Базата е нова,храната е много добра,а персоналът е най-хубавото нещо в хотела.Останахме очаровани от отзивчивостта и човечността на хората,които работят там!Двама възрастни и две деца за две нощувки не усетихме как приятно мина времето. Съотношение цена-качество,изключително изгодно .Горещо препоръчвам и благодарим отново!
Terra Complex Разлог
За тази цена хотела не предлага достатъчно. Слаб Ол инклузив,почти нямаше какво да яде детето. В зоната с басейна и джакузито много миришеше на хлор. Чак пареше на очите.
Много сме доволни от персонала ,храната беше много вкусна, хотела чист топъл използвахме апартамент Орхидея за семейство с деца перфектно голямо удобство.
Vanina 3
/ +/ Персоналът беше изключително любезен и приятен - момичетата от рецепцията и едно от момичетата, което работеше в ресторанта, лоби бара и СПА рецепцията, бяха много мили и отзивчиви. Лобито на хотела беше много уютно.
/- / Никой не следи спазването на епидемиологичните мерки. Хората са без маски и ръкавици в ресторанта, въпреки че имаше оставени на вратата. Стаята беше покъртителна - изкъртена врата, потънали матраци с изскочили пружини. Хотелът беше доста мръсен.
Уникално място.
Едно място на което можете да си починете и да оставите всичко зад гърба си.
Lita 4
Страхотни! Прекрасно обслужване и никакъв проблем с куче 30кг!💗🐾
milena 3
Вечерята не беше добра, чаршафите бяха малки за спалнята,тоалетната чиния не беше запечатана.
Не бихме посетили отново
Мръсни и неподдържани стаи, студен басейн, студена и безвкусна храна. Басейнът и спа центърът са изключително малки, спрямо капацитета на хотела. Категорично не бихме повторили.
2