Търговски обекти в Пловдив

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
2043 търговски обекти 119836 оценки от клиенти 122382 ревюта от клиенти
Обекти в Пловдив

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Изключително съм доволна от предоставената услуга.Почистването беше извършено професионално и резултата е отличен. Персоналът са любезни, възпитани хора. Горещо препоръчвам!
Pro Clean Пловдив
Fani 5
Много любезни и коректни.Почистването е на професионално ниво.Крайният резултат е изключително добър във всяко едно отношение.С удоволствие бих използвала техните услуги.Препоръчвам ги!
Pro Clean Пловдив
Много добър краен резултат! Работят професионално и с отношение към детайлите и изискванията на клиента. Комуникацията с тях също беше на ниво - любезни, точни и коректни. Препоръчвам!
Pro Clean Пловдив
Ива 5
Изключително професионално отношение и отлични резултати. Личи си, че за тази фирма клиента е най-важен! Ще ползвам услугите отново със сигурност. Благодаря Ви!
Pro Clean Пловдив
Изключително съм доволна . Перфектно обслужване и отношение към клиента. Внимание към всеки детайл . Ще ползвам отново .
Pro Clean Пловдив
Поръчах чаршаф с ластик, трябваше до 5 работни дни да го получа, но уви. Свързах се с Грабо, уж щяха да проверят и да ми се обадят, но не се обадиха, свързах се аз с фирмата производител, обясниха ми, че не са имали плат и затова е имало забавяне.
Шико-ТВ-98 Пловдив
Младежа даде вид на старателен, но резултатът беше нулев относно почистването. Останаха полупочистени петна само там, където след моята забележка напръска допълнително преди да тръгне. Една от стените съвсем пропуснал. Виж, фугите.... на места останах без тях...
Невероятен професионализъм и ниска цена! Супер.. 😜
Имайте предвид, че бях изненадана с цена за доставка 8.25 лева. В поръчката няма опция до офис на куриер, а очевидно и те не я носят до офис, за да спестят разноски на клиентите. Тоест 22+8, съвсем не е евтино.
Шико-ТВ-98 Пловдив
Много съм доволна от почистването на банята. Препоръчвам!