Обекти в Луковит

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
6 търговски обекти 289 оценки от клиенти 289 ревюта от клиенти
Обекти в Луковит
Персонала беше много отзивчив, обслужването на ниво, само спа центъра би могъл да е по-поддържан, иначе стаята беше приятна и чиста.
Отличен персонал и храна, с изключение на суши-то. В баните липсва контакт за електронни машинки за бръснене. Прозореца в нашата стая беше в пряко съседство с терасата на съседната стая, което е смущаващо. Всичко останало бе на ниво.
Много сме доволни. Изкарахме си страхотно. Обмисляме кога пак да посетим хотела. Единствената все пак много индивидуална оценка е, че матраците в стандартните стаи не са особено удобни. Но все пак това е доста субективно. Просто за нас бяха по-твърди. Но отношението на рецепция е великолепно.
Безкрайно любезен персонал. Уютна, чиста и топла стая. Богата закуска и обилна вечеря.
Единственият недостатък бе, че басейнът не е в този хотел, а в другия и за да го ползваш трябва да отидеш до другия хотел, което е изключено в студено време, ако си пеша, още по-малко с малко дете. Ако това бе описано в офертата ние нямаше да закупим ваучерите.
Diplomat Park Hotel*** Луковит
Ana 4
Благодаря Ви всичко бе прекрасно!
Водата в басейна можеше да е по-топличка!
Kiril 4
Всичко бе отлично. Обслужването даже повече от отлично.
Басейна, предвид, че не е минерален е една идея по хладен.
Всичко искри от чистота и персонала се старае много.
Храната беше много вкусна. Имах лек стомашен проблем, но се съмнявам да е вина на ресторанта(имах го само аз) БРАВО - ОТЛИЧЕН 6.

Масажите са на много добра цена и са много добри. Ще дойдем пак, дори само за масаж да е.
Хотела е много хубав . Обслужването е на ниво . Но имаше недоразумение отностно стайте и настаняването. Но всичко се поправи . Разходката беше невероятна .
Учтив и усмихнат персонал.Добра кухня и хигиена.SPA центъра е организиран и предлага услуги на ниво.Както се казва...трябва да се посети
Като цяло всичко беше наред, но стаята беше доста прашна а басейна студен за сезона. Ресторанта към хотела е великолепен БРАВО :)
2