Отзиви от клиенти за Караджъ Турс:
Всички оферти
5 дни преди датата на екскурзията се обадих да попитам за последни уточнения и ми казаха, че няма да се състои тръгване от града за който сме се записали. Договор не подписахме дори и при тръгването... НЕКОРЕКТНИ, НЕОРГАНИЗИРАНИ, ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ ОТПАДАТ ЕКСКУРЗИИ! НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ТАЗИ ФИРМА!!!
Чудесно , бързо и адекватно обслужване !
Автобуса не отговареше за дълго пътуване. Хотелите в Анкара и Кападокия бяха под 1 звезда вместо 3 звезди както е описано в офертата.
Бяхме с Караджъ Турс за Великден 2019г в Истанбул.Водачът на групата се казваше Мартин. Високо професионално ниво на него и фирмата. Хубава програма, много добър хотел. ДОВОЛНИ СМЕ.
Като цяло съм доволна от фирмата с която пътувахме но до там.
1.Пристигнахме в 6 сутринта и бяхме задължени да чакаме в лобито на хотела до 2 защото нямало свобни стаи.
ок чакахме но да си заслужаваше стаята беше под всякаква критика не беше чиста,нищо не беше като хората, я има вода я няма всичко е до късмет.
2.ЗАКУСКИТЕ- бяха ужасяващи това ако се нарича закуска незнам.
Като цяло само в автобуса ми беше приятно : ) !!
не бих посетила отново !!!!!!!!!
Много сме доволни от представителя на фирмата Силвия Петрова . Невероятна, страхотен професионалист, много готина ! При възможност пак ще използваме услугите на Варненския офис на Караджъ турс. Единственото което има да се желае е от към избора на хотел, от страна на фирмата.
Ако има под 1 звезда, със сигурност бих я дала. Проблеми след като бяхме взели ваучерите, като първо естествено сме заявили места и сме уговорили всичко. 5 дни чакахме договори, като проверявахме всеки ден...накрая ни казаха, че няма места. Е, заминахме. Организация 0, обслужване 0, автобус 0!
За втори път използваме услугите на Караджъ турс. Много смедоволни от представителите на фирмата Силвия Петрова и Веселина Костадинова. Невероятни професионалиси, които допринасят с организионните си качества и добра комуникация за една приятна атмосфера по време на цялата екскурзия. При възможност пак ще използваме услугите на Варненския офис на Караджъ турс.
Покажи още ревюта
За 3179 дни публикувахме 154994 оферти, които се разграбиха
6 909 308 пъти, спестявайки 141 575 61715 лв на 587 387 грабомани!