Отзиви от клиенти за Караджъ Турс:
Всички оферти
Бързо, лесно и удобно! Харесва ми да пазарувам през Грабо! :)
4
Служителката в офиса беше некомпетентна и груба, всичко друго беше на ниво- екскурзоводката и шьофиорите си свършиха работата перфектно,хотела имаше добра локация, като за цената си заслужаваше.
5
Много добра организация ,изключително подготвени екскурзоводи ,препоръчвам !
Пълно разочарование от организацията на Новогодишната вечер в хотел Golden Tulip Istanbul. Липсва на всякаква организация! Несъобразяване с предварително (2 месеца по-рано) заявено желание за вегетарианско меню за 1 човек. Порцията, която сервираха,
когато другите на масата приключваха десерта беше ОБИДНА! - прилагам снимка
Да..сега ще напишат отговор, че е имало и друга порция, но не е вярно ! Под "местен алкохол" разбирайте само ракъ и вино. НИКОГА ПОВЕЧЕ КАРАДЖЪ !
Лоша организация и пълен хаос.Пътуващия човек от агенцията не беше екскурзовод/нямаше информация по нито един въпрос/.Екскурзовода в Истанбул фъфлеше и нищо не се разбираше.Хотела не отговаряше на 5*- лоша храна,неработещ асансьор,много малки стаи.Спа центъра е разделен на мъже и жени.Новогодишната вечер беше с лоша храна в минимално количество.Агенция за която е важно,количеството на изпратените туристи,а не качеството на предлаганите услуги.
Тотална липса на организация!Още при качването ни в автобуса от Бургас изгубихме час и половина за разместване на местата,защото екскурзоводката ни каза всеки да сяда където реши.Не ни беше дадена никаква информация за екскурзиите.В брошурите пишеше,че дадена екскурзия е от 16:30, а накрая се оказваше,че е от 9:30.Бяхме зарязани цялата група без водач, добре,че екскурзоводката на ABV травел ни взе към нейната група.Климатикът в автобуса беше развален,духаше леденостудено и всички измръзнахме.
За 2ри път пътувам с Караджъ, но Новогодишната им оферта в хотел Мериът 4 звезди се оказа пълен провал!Никаква организация, никаква информация за случващото се от водач Михаела Станева, която каза, че пътува за 1ви път до Истанбул!Без информация за града или умения за комуникация!. Хотела е на 19км.от центъра на Истанбул, 100 лири такси.,басейн и сауна-студени!Прилагам снимка от първата сутрин от пристигане в 5ч.сутринта 29.12.2019г. и липса на места за сядане- хората бяха налягали на пода.
Несериозно отношение относно настаняването - първоначално казаха, че ще е възможно настаняване в 09:00-10:00 ч, след което това се промени на 12:00ч, след това в 14:00 като до 14:30ч казаха, че всички ще бъдат настанени. След още един час казаха, че въобще настаняването е след 14:00 часа неопределено кога... И това след като си пристигнал в хотела в 05:00 сутринта - не е приятно и е излишно пропиляно време.
Покажи още ревюта
За 3432 дни публикувахме 177 366 оферти, които се разграбиха
7 529 704 пъти, спестявайки 149 571 351 лв на 628 779 грабомани!