Отзиви от клиенти за Семеен хотел Велена***:
Разочароващо... През половината време от престоя ни нямаше вода?!? И по време на двете вечери беше направен опит / неуспешен,разбира се/ за надписване на сметката в ресторанта,което едва ли е случайно...Не разбирам такова отношение.А мястото и природата са чудесни...
Прекрасна природа, закуската е добре. Вечерята е много бавна. Като обстановка е приятно място. Стайте се почистват редовно. Ако си поръчаш салата може да дойде след десерта включен в менюто за вечеря.Обслужването е бавно. Водата в басейна е мръсна , вероятно не се филтрира добре.
За съжаление не е това което е показано на снимките и положителните отзивите от преди това.На бара към басейна няма цени и не е ясно като плащаш на каква цена ще е . Липсва асортимент и налични напитки-сода, вино и тн
Чудесно местенце за семейна почивка или с приятели!
Хотелът е нает от млади, позитивни и енергични хора, които угаждат на своите гости. Останахме доволни - спокойствие, топъл басейн, вкусна и обилна храна, прохладни стаи.
Спокойно местенце с красива природа, но... Хигиена, обслужване, храна-под всякаква критика.
Тихо, спокойно и уютно място с вежливи, грижовни и гостоприемни собсвеници.
Хотелът е нает от млади и ентусиазирани хора с много идеи и голямо желание за подобрение. Останахме доволни, а те се постараха да ни угодят за всичко. Храната е вкусна. Базата е добра, има басейн и за децата, големи зелени полянки, дървета, цветя, свеж планински въздух. Има някои неща за подновяване и доизпипване, които с времето ще се оправят.
Лесно достъпно,чисто,добре поддържано, Храна качествена,обилна както вечерята ,така и закуската. Препоръчвам !
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)