Отзиви от клиенти за Комплекс Каталина**:
Всички оферти
Моите роднини останаха изключително доволни от комплекса!
Всичко беше на ниво със храна и обслужване и със сигурност пак ще повторят!
Хотелът е прекрасен. Стаите са големи и с красива гледка, а храната е една от най-добрите, които съм опитвала (за блок маса).
Спа-то е на добро ниво, единствената забележка е към чистотата на джакузито.
Нашите ваучери бяха за двузвездната част на комплекса. Стаята - много мрачна (слабо осветление), с петна по стените и петносани чаршафи, които имаха дори и по някой косъм тук-там, което беше изключително непрянто. Не сме доволни.
Храната в ресторанта беше на добро ниво.
В близост до язовира, но определено има какво да се желае от към паркинг.. Във ваучерите пише, че има паркинг, но всъщност ти казват да спреш, където намериш място, което е просто някъде на пътя.
Не бихме повторили!
Много красиво място! Отлични условия, много чисто, любезен персонал, чудесна храна, SPA центърът е на ниво. Препоръчвам!
Единственото добро нещо беше храната. Басейнът беше със студена вода. Зимата след снеговалеж , достъпът до хотела става труден. В цялата стая имаше само една лампа и ключ за нея. До леглото дори нямаше контакти. Комарника на терасата беше счупен и оствен на самата тераса. Водата нямаше налягане в банята, отделно и достатъчно топла вода нямаше, беше марна. Не се минаваше по стаите за почистване,. Банята беше много малка. Нямаше и гардероб. По отношение на мерките за Covid, нещата бяха на ниво.
Irina 4
Прекрасно място за отдих и почивка
Комплексът е меко казано уникален! Обслужване, хигиена, храна, СПА, локация са на топ ниво. Приятно изненадани сме и определно бихме повторили. Горещо препоръчвам на всеки!
Прекарахме чудесно! Адекватно съотношение цена - качество! Лек недостатък бе вечерята.
Покажи още ревюта