Обекти в Дряново

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
9 търговски обекти 2072 оценки от клиенти 2140 ревюта от клиенти
Обекти в Дряново
Хубаво място спокойно, тихо, с приятен обслужващ персонал. Стаите просторни, чисти а нов дизайн, басейн на три нива всеки ден почистването от персонала. Достатъчно шезлонги заобиколени от красива градинка.Кухнята добра,но липсва асортимент. Ние бяхме шест дни и с включени закуска и вечеря -различни
Приятно место за краткосрочна почивка. Любезен персонал, добра, екологично чиста храна, чудесни стаи-просторни, добре обзаведени за категорията (няма мини барове), обширни бани. Лошо планирани тераси за първия етаж. Голям басейн с възможности и обширно пространство с шезлонги и чадъри около него.
Mnogo sum dovolna,chista i nova staq,dobro obslyjvane.Obilna i vkysna hrana
Дряново е изключително тихо и чисто градче, а хотел Антик е много приятно и уютно местенце. За втори път го посещавам и пак бих се върнала там. Идеална почивка сред природата, далеч от градския шум. Кухнята предлага вкусна храна.
Galina 4
Условията и материалната база са много добри.Има какво да се желае по отношение на облужването. Изкарахме си страхотно. Подходящо е за деца - синът ми беше много доволен и щастлив, намери нови приятели и се забавлява.
Siyana 4
Много спокойно и приятно място. Чисти бунгала и вкусна храна.
Единствената забележка е, че в бунгалата няма климатик.
sev 4
Базата е добра, идеално е за семейства с малки деца! Добре е обаче когато собствениците си правят банкети да не са пред гостите и за сметка на тяхното търпение!
2