На втората седмица гела ми започна да се бели.. принудих се да го махна сама, защото беше много грозно. Всъщност това изобщо не беше трудна задача, защото с леко побутване се отдели от нокътя, буквално като люспа.. нямаше нужда дори от стъргане.
Прекрасно обслужване и голямо разнообразие от цветове. И двете момичета бяха изключително професионални и приятни.
От часа ми-13.05.2019-18ч. съм недоволна!Направи ме много бързо, но некачествено! Ноктите бяха изпилени НЕ във формата в която исках, а така както беше по-лесно!Избутването на кожичките беше ГРУБО и изключително БОЛЕЗНЕНО!Лака не беше добре положен и вече започна да се отлепя!Случва се за 2-ри път!
Бавно, непрофесионално. Поставянето на маникюр с гел лак отне близо час и половина (без сваляне). Момичето беше младо и очевидно неопитно, дължината на ноктите ми не беше равна, скъси ги твърде много. За декорациите ми каза, че “не е по рисуването”. Не бих препоръчала.
Гел лакът почна да се отчупва още на втория ден, а на петия ден паднаха и декорациите, затова се принудих да премахна целия лак. Кожичките бяха изрязани некачествено и болезнено, маникюристката разкървави една от тях. Не препоръчвам този салон, претупват маникюра за сметка на броя клиенти за деня.
Кожичките не бяха добре избутани, което се вижда още повече на следващия ден. На един от ноктите геллакът има грапавина. Мисля, че 30 минути не са достатъчни за прецизен маникюр.
Много внимателно и старателно момиче! Мисля, че името й беше Сиси. Доволна съм от резултата, старанието и хигиената. Препоръчвам.
Страхотни дами. Професионално изпълнение на всичко.
Покажи още ревюта
За 3179 дни публикувахме 154998 оферти, които се разграбиха
6 909 280 пъти, спестявайки 141 575 57286 лв на 587 387 грабомани!