Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
154 търговски обекти 9193 оценки от клиенти 9295 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
Като хора с по-ограничени финансови възможности, тази оферта беше за нас възможност да се порадваме на услугите, които предлага един невероятен четири звезден хотел. Прекарахме три страхотни дни в Гранд хотел Банско, изключително доволни от обслужването като цяло - обстановка, хигиена, храна, отношение на персонала.
Беше чудесно.
Благодарим!
Прекрасно място за почивка.красив и усмихнат персонал.
Като цяло всичко беше на ниво обслужване, храната но апартамента във който бяхме не беше почистено повече от седмица
Вълшебно място за спорт и почивка!Храна в изобилие и вкусно.. Спа център уникален!Благодаря на екипа от професионалисти!Горещо препоръчвам!
Прекрасен хотел ,прекрасно обслужване .Всичко беше чудесно.Благодаря на целият персонал ,че се грижат с такова внимание за своите гости.
Aglika 5
Почивахме за няколко дни в Банско през месец октомври 2019 в Гранд хотел Банско. Трима възрастни и две деца на възраст 6г. и 7г.
Останахме много приятно изненадани от луксозния хотел, спа зоната и ресторанта, с разнообразното си меню и най-вече сърдечната ресторант-мениждърка Емилия, която се грижеше отлично за това гостите да се чувстват като у дома си, напътстваше мило младия и понякога още неопитен персонал и следеше всичко да бъде отлично. За нас беше истинско удоволствие!!Ще се върнем!