Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
154 търговски обекти 9193 оценки от клиенти 9295 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
Даже 1 звезда е много - хотелът не отговаря на снимките. Изключително гадно място - мирише на цигари по коридорите, леглата са с отвратителни матраци, от които ни сърбят телата, басейнът е с изключително ниска хигиена, храната е ужасно гадна, в стаята имаше преграда, зад която две легла за деца, но там беше непоносимо студено, от канала в банята миришеше през цялото време. Някой трябва да им прати проверка и да им отнеме лъжливите 4 звезди. Този хотел е от най-мизерните и не заслужава парите ви!
Liliya 4
Спа - отлично. Храна - мн. добра. Стая - добра (миришеше на цигари). Персонал - отличен. Обща оценка Мн. Добър. Да, бих се върнала отново.
Изложението беше много добре организирано. Имаше голямо разнообразие от производители на вина, спиртни напитки, а също така различни разядки и сладки неща. Ние си взехме еднодневен вход, но с многото фирми, които участваха в изложението, два дена също биха били оползотворени.
Персоналът е любезен, храната е вкусна , но не е нормално за халат и чехли да се заплаща 12 лева допълнително , хотелът не отговаря на 4* , но общо взето е добре ...
Всичко е страхотно. Спа центъра е голям и топъл. Яденето в ресторанта е вкусно и в изобилие. Определено ще посетим пак .
Перфектно обслужване! Стаите са чисти и поддържани. Спа-центърът е голям, отговарящ на капацитета на хотела. Единствено вътрешния басейн е малък, но не е ак такъв проблем. Храната беше много разнообразна и богата. Паркингът също е доста голям, което ме учуди приятно. Заслужава си всяка стотинка! Препоръчвам!
Уникален хотел , страхотно обслужване👍
Прозорците в стаята не бяха добре изолирани и се чуваше доста неприятен звук от вятъра, който влизаше вътре през отворите. Джакузито и водата в басейна миришеха доста лошо през цялото време на престоя, но останалата част от Спа зоната е супер.
Кухнята е супер.
pavlin 5
Супер кухня с голямо разнообразие от качествена храна.Благодарим ви.