Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
169 търговски обекти 10157 оценки от клиенти 10397 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
Страхотен хотел всичко беше перфектно !
Престоят ни беше незабравим, а за да бъде такъв, персоналът спомогна за това. Всички бяха много учтиви и усмихнати.
Останахме много доволни.Препоръчвам на всеки
Разнообразна и вкусна храна,чисто,комфортно.Усмихнати и услужливи служители.Всичко е на ниво.Ще отидем пак със сигурност.
Перфектно местоположение. Много добър СПА център работещ до 22 часа.
Единствена препоръка - вместо фурна с котлони, е по добре да се сложи мини хладилник в апартамента. Би бил по полезен.
Хотел Роял Банско
Много добро отношение. Чисти стаи. Разбообразна и достатъчна храна в ресторанта.
Храната беше хубава, прясна и разнообразна. Обслужване в ресторанта - на ниво. Обзавеждането на стаите отговаря на 4* хотел. Спа зоната е голяма и ако няма много гости на хотела, може да се използва пълноценно. Недопустимо за хотел от този ранг е да има счупено огледало в стаята! Неприемливо е да се молиш на рецепция някой да дойде да ти смени кърпите веднъж за 5 дневен престой! Хигиена - незадоволителна! За толкова много дни - само 1 комплект принадлежности за баня! Асансьорът не работеше
Върнато от 7pools. Хотелът е прекрасен, спа център с много добро качество. Огромен топъл басейн, по-малък с пързалка за деца. Страхотна стая, живеехме в тристаен апартамент с напълно оборудвана кухня. Страхотна закуска, имаше какво да избирате както за възрастни, така и за деца. Най-услужливият и гостоприемен персонал. Собственикът общува с гостите и много се грижи за комфорта на гостите. Няма да съжалявате, че сте избрали този хотел за вашата почивка!
Venera 5
Хотела е на високо ниво, както от към храна, така и от към чистота и обслужване.
Всичко беше уникално! Спа центърът е съвършен! Храната е вкусна, идеална за всеки вкус и красиво поднесена. Едноспалният апартамент беше просторен и много чист. Спазват се всички мерки. А за децата имаше безброй забавления.
5