Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
171 търговски обекти 10059 оценки от клиенти 10280 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
silvia 5
Прекрасно семейно хотелче, със собственици изцяло отдадени на грижата за пълноценния престой на гостите си! Храната е уникална - много вкусна и порции,които трудно могат са се изконсумират / огромни/ .Персонала е изключително внимателен и отзивчив. Не на последно място е и чистота , както и постоянната дезинфекция свързана с пандемията.Препоръчвам с две ръце !!!!
Силвия Йорданова
Aneta 5
Обслужване на ниво.Чист и просторен апартамент.Хранана разнообразна,вкусна и в изобилие.Близо до лифт пункта.
Благодарим на целия персонал на хотела за чудесния уикенд! Стаите бяха добри и топли. Храната вкусна. Басейна топъл. Сауната и парната баня супер. Чудесно отношение към домашните любимци!
Хотел Роял Банско
Богато меню, но слабо изпълнение. Безвкусна храна за хора с високи изисквания. За другите е ок. Част от персоналът смята, че са повече хора от Вас и сте на гости в къщата им. Визирам мениджмънта. Този хотел определено не заслужава 4 звезди.
Хотелът е много уютен и любезен персонал Изключително вкусна и разнообразна храна.
Наскоро бяхме гости на хотел Грами. Нещата на които най-много държахме и бяха потвърдени по телефона- всъщност въобще не бяха така, както беше обещано. Студена стая, студен ресторант, който се утоплява с духалка, да не говорим за “спа” зоната- вървиш и трепериш, въпреки, че ни увериха, че като семеен хотел държат много на топлината. В 19ч слизаме за вечеря- няма места и любезно ни молят да се върнем след 30мин- ок, но половината от така или иначе оскъдната вечеря беше свършило!
5