Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
158 търговски обекти 9531 оценки от клиенти 9672 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
Съотношение цена:качество е горе-долу ОК, но има основен проблем - в Лаундж бара се пуши. Пушат гостите на хотела, както и персоналът. За да стигнеш до детския кът се минава през въпросния лаундж бар. Нека да е ясно, че говорим за закрито помещение на ниво -1. При забележката ми към персонала отговорът бе, че това е по "нареждане на шефовете".

Друг основен минус е качеството на храната, което е посредствено, но предполагам ниската цена предполага и ниското качество.
Georgi 5
Хотелът е страхотен. Храната е много добра. Има хубав децки център и децата си играят на воля. Обслужването е страхотно без забележки.
Чудесен хотел! Без забележка за чистота, храна и обслужване.
Изключително обслужване и храна. Страшно сме доволни! Препоръчвам
Страхотно обслужване и храната беше много вкусна :) Леглото беше с матрак с пружини, които доста скърцаха и пукаха, което беше един от малкото минуси, но като цяло останахме много доволни от почивката :)
СПА центърът е сред най-добрите в Банско. Служителите са любезни. Стаите се почистват редовно. За съжаление в периода, в който бяхме гости на хотела, въпреки епидемичната обстановка, ресторантът беше претъпкан, чашите и приборите мръсни. Какво като слагаме маски и ръкавици!? Плодовете не бяха измити добре и част от храната, която се предлагаше, мисля, че не беше годна за употреба.
5