Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
162 търговски обекти 9737 оценки от клиенти 9919 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
Хубав хотел с добро разнообразие от храна. Има нужда от по-добра поддръжка
Marin 5
Хубаво място за почивка Добра храна иСПА Заблежка към външния басеин водата е студена и не става за къпане на деца
труднодостъпен за колички и по-възрастни хора.
Ресторанта затваря на секундата и целият персонал изведнъж се плъзва като буболечки да прибират храната под носа на гостите. Имат си и тактика- първо взимат лъжиците, за да не може да си сипвате. После дружно сядат да ядът зад ъгъла. Всичко се случва в рамките на 7/8 минути!
В ОТКРИТО СЕ ПУШИ! Стаите, коридорите, мебелите... всичко смърди на цигари! Детската стая е в подземие част от бар, в който постоянно седят и пушат. Няма прозорци!
труднодостъпен за колички и по-възрастни хора. Няма нито едно възвишение, ,а само стръмни стъпала. В коридорите има някакви безумни откоси.
работя в сферата на хотелиерството, смело мога да кажа, че Обслужването е като за хотел 2 звезди, но определено не за 4.
Моят рейтинг е толкова нисък, поради една главна причина: този хотел и стаите в него вонят на цигари! В Хотела се ПУШИ като дори персонала си позволя открито да пуши в лобитата. Толкова гнусно и против законите в България.
Прекрасно отношение на персонала, страхотна стая с уникална гледка, вкусна храна, много добър и огромен спа център (единственият минус е, че големият басейн не беше напълнен, но цеше напълно разбираемо, спрямо заетостта). Благодарим за почивката, ще посетим отново!!!
Хотелът е хубав и топъл, пресоналът е любезен, организацията е на много добро ниво, храната е разнообразна и вкусна! Останахме доволни от престоя си и бихме посетили отново!
Elena 5
Всичко е много хубаво- обстановка, персонал и СПА.
5