Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
169 търговски обекти 10096 оценки от клиенти 10321 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
Отлично отношение и вкусна храна!
Персоналът беше много любезен и отзивчив. Храната е вкусна и разнообразна. Възможността за настаняване с домашен любимец е огромен плюс за хора с домашни любимци като нас. Изкарахме си чудесно.
Ива 3
Вместо в делукс стая бяхме настанени в не особено задоволителен апартамент. Отчитаме, че сме получили допълнително общо пространство, но банята беше много малка, а мебелите - захабени. Относно храната - има огромно разнообразие, но качеството е ниско. В последния ден СПА-то не работеше заради Covid-мерките, но когато ни звъннаха за потвърждение на резервацията, ни уведомиха, че промени ще има само в изхранването. По този начин последният ни ден се оказа напълно неползотворен.
Доволна съм и го препоръчвам. Навсякъде беше топло, стаите са просторни и уютни. Кухнята беше малко еднообразна, но пък вкусна.
Tonika 5
Страхотен хотел!!! СПА центъра е уникален, водата на басейна е изключително топла, на джакузито още повече, а има и 2 сауни. Храната в ресторанта (включена в цената) беше разнообразна всеки ден и прясна, 5 звездно качество и избор, а персонала беше учтив. Стаите са супер просторни (спалня, хол и кухня, около 50 кв.) А не като в другите хотели само малка стая, интериора е изискан, всичко е на изключително високо ниво, не случайно хотела е 4 звезди. Има детски кът, детски басейн и играшна зала.
Хотелът е отличен. Изключително любезен персонал, много качествена, вкусна и разнообразна храна.
Всички услуги в СПА центъра работеха. Препоръчвам!
Прекрасно място .Препоръчвам на всички.Много ми хареса всичко и храна и отношение и чистота.ПРЕПОРЪЧВАМ ТОЗИ СЕМЕЕН ХОТЕЛ.
Обслужването в хотела е добро, персоналът е много любезен и отзивчив. Храната също е вкусна. Но чистотата не е на ниво, както в стаите, така и в басейна. Баните са много захабени и не са почистени, по мебелите има прах. В ресторанта няма достатъчно място за всички гости на къщата за гости, защото не е хотел.
5