Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
169 търговски обекти 10264 оценки от клиенти 10518 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
Невероятен хотел, невероятно обслужване и спа-центърът е уникален. Всичко беше на високо ниво, при първа възможност отново бихме си починали там за няколко дни. Горещо препоръчвам!
Не трябва да делят клиентите си на "клиенти с ваучери" и ''клиенти платили редовна цена", защото се губи смисъла да рекламират в Грабо. Тези които са с ваучери няма да повторят. Иначе като цяло беше добре. Топли стаи и топла вода.
Хубав и чист хотел, добро обслужване, идеален SPA център, много вкусна храна, всичко е на много високо ниво наистина. Идеално място за почивка и релакс!!!
Не посещавайте този хотел. Обслужването в ресторанта е под всякаква критика, за храната да не говорим. Персонала е от трима души, които се грижат за бара, за ресторанта, за рецепцията, за хигиената и всичко останало. Спа центъра е неотопляем, водата мирише, за жалост нямам място да опиша всичко...
Много съм доволна от обслужването, храната, СПА - процедурите! Подходящо е и за семейства с деца.
maria 5
Прекрасно преживяване !Благодарим Ви!
даже и една звезда не знам дали заслужават седнахме да обядваме в механата а това което ни сервираха не се ядеше от сол и олио през нощта реших да ползвам нощната лампа и ме удари ток а когато казахме коментара беше че знаели
Хотела е хубав.пейзажа красив.персонала е добър за категорията.храната едобра.
Благодаря ви.