Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
154 търговски обекти 9194 оценки от клиенти 9296 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
УСЛОВИЯТЯ НЕ ОТГОВАРЯХА НА ПОСОЧЕНИТЕ В ОФЕРТАТА!ИМА КАКВО ОЩЕ ДА СЕ ЖЕЛАЕ,ВОДАТА В БАСЕЙНА НЕ Е ТОПЛА КАКТО И ДЖАКУЗИТО НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ ПОЧИСТЕНО!НЕ КОРЕКТНО ИЗПЪЛНЯВАТ ОФЕРТАТА ОТНОСНО ИЗХРАНВАНЕТО НА БЛОК МАСА!!! (СИСТЕМНО НЯМА ТОПЛА ВОДА
Хотелът е хубав, в центъра на града, срещу парка. Храната е много добра, обслужването също. Единственият недостатък са част от посетителите, които се държат по начин, смущаващ останалите почиващи си гости.
С приятни впечатления сме от обслужването и условията в хотела. Персонала беше любезен и приветлив. Храната беше разнообразна, но е допуснат компромис с качеството и. Въпреки това, съотношението качество: цена на целият пакет, който използвахме е много добро. Хотела е доста посещаван от семейства.
Браво!Страхотно обслужване,усмихнат и тих персонал.Чисти стаи,любезна камериерка.Чист басейн. СПА на ниво ,всичко работеше.Храната вкусна и достатъчно-браво на готвача,младо момче.Много добре се чувствахме.Препоръчвам го на всеки,който има нужда от истинска почивка,дори и с деца (има супи )
Два пъти сме посетили хотела и двата пъти без интернет нито във фоаето нито в стаите, от рецепцията се подиграват като ти дават кабели за връзка с интернет и като им кажеш ,че пак няма ти подменят кабела а дефакто си няма нет. Басейна не го ползвах, хлорта се усещаше чак на горно ниво
Diana 4
Много приятно и хубаво. Добро обслужване и интересна аниматорска програма за деца.
Качеството на обслужване беше на ниво,прекрасна почивка. За нас беше тихо и спокойно за децата весело в детския кът.