Новини

Тук можете да намерите най-актуалното в Grabo.bg

Новини 0
211597
Ресторант Копитото раздава награди! Виж дали не си сред печелившите Публикувано на 22 Март 2013 от Десислава
Пазаруването от Grabo, освен страхотни оферти на супер цени, може да ви донесе и още неочаквани награди. Нашите партньори от ресторант Копитото имаха специална изненада за всеки, закупил ваучер, по последната им оферта – участие в специалната им томбола!

Ето и имената на петте щастливци и наградите, които спечелиха:
Юлиана Раева печели голямата награда - уикенд за двама в петзвезден SPA хотел. Мария Методиева, Радка Атанасова, Валентина Тодорова и Андрей Георгиев печелят по една VIP карта за двама с 50% намалениe за 5 посещения в Ресторант Копитото!

На печелившите честито! А вие продължавайте да пазарувате в Grabo и да хапвате вкусно в ресторант Копитото!

Прочети още
Новини 0
3637
Коледа е! Нека бъдем по-добри и да помогнем на децата в нужда Публикувано на 21 Декември 2012 от Десислава
Коледа е най-светлият християнски празник, когато всички се събираме със семействата си и с най-близките си хора, и се радваме на обичта и подкрепата им. За съжаление има деца в България, които нямат дом, нямат семейство и Коледа е просто поредният тъжен празник, на който те осъзнават колко са сами. Ако всички отделим по малко, можем да им помогнем да се почувстват обичани!


Прочети още
Новини 2
5492
Grabo-билдинг в Златни пясъци Публикувано на 11 Юли 2012
Дори на море, Gработата не спира! Семинарът на Златни пясъци беше страхотен, а и остана време за малко водни забавления и събиране на слънчеви лъчи на Cabacum Beach.

Ето всичко документирано! :)


Част от Grabo екипа с брандираните ни Grabo тениски.
Прочети още
Новини 4
24170
Вашата Grabo история - разкажете я! Публикувано на 28 Май 2012


Отивате на суши с ваучер от Grabo.bg, а към вкусното хапване, заведението прибавя и бутилка хубаво вино плюс десерт. Малчуганът вкъщи се е наместил комфортно пред компютъра и е грабнал няколко ваучера от ваше име, без дори да заподозрете. Срещате старо гадже на театрална постановка от Grabo.bg и от дума на дума нещата май отново ще се получат. Това са вашите истории, а ние искаме просто да сме част от тях.

Изпращайте ни приключенията си с Grabo.bg на с текст "Моята история" - всяка седмица в блога ни ще бъде публикувана по една забавна, романтична или интересна история, а нейният автор ще получи награда.

Нека вашата история е и наша!
Прочети още
Новини 2
4038
За новия дизайн на Grabo.bg и още приятни изненади Публикувано на 26 Април 2012
Здравейте! Сигурно сте забелязали, че от няколко дни Grabo.bg има нова структура на списъците с оферти. Вярвам, че направихме разглеждането и намирането на оферти по-лесно за всички.



Основната новост, която въвеждаме е статичното меню с категории вляво. То ви позволява във всеки момент по-лесно да смените категорията, която разглеждате, както и да се върнете в страницата с всички оферти. Менюто е статично, когато се скролва надолу, за да е винаги видимо.
Прочети още
Новини 1
8655
Супер Визо - актьор, търговски директор и още нещо... Публикувано на 12 Март 2012


Велизар Величков едва ли има нужда от представяне по обичайните начини – познавате го както от малкия екран - "Домашен Арест" по bTV, така и от театралната сцена. Но дали знаете, че той не съвсем случайно е и търговски директор на Grabo.bg за град София? Да, той е част от екипа от самото начало, и то каква!
Прочети още
Новини 3
6176
Всевиждащата търсачка на Grabo.bg Публикувано на 26 Януари 2012
Здравейте! От няколко дни тестваме една нова функционалност, която вярваме, че ще ви помогне по-бързо и лесно да намирате съдържанието, което търсите.

Информацията в Grabo е много. Във всеки момент на сайта са активни над 100 оферти, като в по-пиковите периоди броят им надвишава 100 само за София. Някои от потребителите имат по 50 до 100 приятели или по 50 до 100 различни ваучера от оферти в Grabo. В тази джунгла от предложения и съдържание сигурно ви е трудно да намерите точно определена оферта, която сте гледали преди няколко дни, или пък определен потребител или ваучер. Искаме да решим този проблем!
Прочети още
Новини 2
9417
Кулинарно в Grabo - как се готви оферта на фурна Публикувано на 16 Януари 2012


Здравейте, грабомани!

Сигурно неведнъж сте се чудили как така сутрин отваряте Grabo.bg и там ви очакват толкови много добри оферти. Каним ви на гости в „кухнята”, за да ви покажем как точно се готви една оферта!
Прочети още
Новини 5
220341
100 000 грабомана във Facebook Публикувано на 29 Декември 2011

Ах, че вълнуваща година! За 480 дни публикувахме 3624 оферти, които се разграбиха 499 209 пъти, спестявайки 26 392 023 лв на 286 820 грабомана! 

 Армията от грабо маниаци продължава да расте с всички сили - и не само в сайта! Страницата ни във Facebook се превърна в приятно местенце, което всеки ден хиляди грабомани следят. А днес към Grabo семейството ни се присъедини и 100 000-ният ни фен - повод да дадем и една хубава новогодишна награда. Весели празници, приятели! Радваме се, че сте част от Grabo.bg!

Прочети още
Новини 1
361260
Всичките ти познати на едно място! С обновена страница за приятели Публикувано на 23 Ноември 2011

Здравейте! Да имаш блог е доста полезно, особено когато искаш да споделяш с потребителите всяко нововъведение или промяна в системата. С тази публикация ще направя точно това! Сигурно сте забелязали, че тази седмица обновихме страницата с приятели. Искам да ви разкажа какво точно направихме и защо смятаме, че отсега нататък тя ще ви е по-полезна.

Обновихме модула за управление на приятелите. Сега той е разделен на три подстраници. Първата страница е просто списък с вашите приятели. Новото тук е, че можете да видите сбита статистика за тяхната активност. Виждате колко ваучери и значки има всеки от тях, както и колко пари е спестил. Така знаете кой от тях е най-активният грабоман. 

 

Прочети още
9