Новини

Тук можете да намерите най-актуалното в Grabo.bg

Новини
27531
Грабни билет за Sofia Open 2020 от Grabo.bg! Изключителни тенисисти пристигат в България за турнира от 7 до 14 ноември Публикувано на 14 Октомври 2020 от Десислава

След прекъсването на сезона заради пандемията, България има уникалната възможност да бъде сред малкото държави в света, които ще проведат турнир от календара на АТП. Макар и пред лимитирана публика, между 7 и 14 ноември в София ще се проведе турнира Sofia Open, а в страната ще пристигнат едни от най-големите звезди на световния тенис.
Билети за Sofia Open 2020:
7 Ноември (сб) 18 лв. Изтекло
8 Ноември (нд) 18 лв. Изтекло
9 Ноември (пн) 27 лв. Изтекло
10 Ноември (вт) 45 лв. Изтекло
11 Ноември (ср) 50-110 лв Изтекло
12 Ноември (чт) 60-140 лв Изтекло
13 Ноември (пт) 90-160 лв Изтекло
14 Ноември (сб) 90-160 лв. Изтекло

Прочети още
Новини 1
2932
Виж кой печели от томболата по случай рождения ни ден Публикувано на 01 Октомври 2020
Ето, че дойде и вълнуващият момент да обявим кои са късметлиите, които изтеглихме от нашата томбола!

Както вече знаете тази година Grabo.bg навърши 10 години и по този повод решихме да зарадваме нашите потребители, като им дадем възможност да спечелят страхотни награди. Благодарни сме на всички 12862 грабомани, които се включиха и ни написаха своите сърдечни пожелания.


Прочети още
Новини 1
6246
Грабо на 10 години - над 650 хиляди доволни потребители и над 180 хиляди публикувани оферти Публикувано на 29 Септември 2020 от Десислава
През специалната 2020-та година любимият сайт за колективно пазаруване на България - Grabo.bg, стана на 10 години. Създаден през далечната 2010-та година с един офис и персонал от 6 човека, днес екипът на Grabo.bg наброява вече 75 човека и е разположен в 10 града. От 2014-та година сме част от голямото медийно семейство на Новa телевизия и Нетинфо.


Прочети още
Новини
1126
Виж как можеш да помогнеш СЕГА на любимото си място с кампанията “Купи и подкрепи” Публикувано на 08 Април 2020 от Десислава
Извънредната ситуация изисква извънредни мерки и екипът на Grabo.bg повече от всякога е убеден в това. Докато си работим от вкъщи обаче, не спираме да мислим как можем да помогнем заедно на нашите бизнес партньори, които са ваши любими места за хапване, спорт, масажи и красота. Много от тях за представители на малкия и средния бизнес в България и именно те изпитват все по-голямо затруднение в условията на карантина и затворен работен процес. Затова решихме да стартираме кампанията “Купи и подкрепи” - за да останем заедно и след тази тежка ситуация!


Прочети още
Новини
2545
Как да се предпазим при плащания с карта и онлайн пазаруване Публикувано на 27 Март 2020
Въпреки технологичния прогрес, все още много хора се притесняват да извършват плащания с банковата си карта, а вместо това използват по-често пари в брой. Но картите са за предпочитане не само заради това, че с тях става по-бързо и по-лесно, а дори и от хигиенична гледна точка, което в наши дни се оказва доста важно.

Всички сме чували за случаи на измами при плащания с карта. Рискове действително съществуват (така както съществуват и рискове при парите в брой някой да Ви ограби). В тази статия ще се опитаме да Ви помогнем да разберете добре какви са те, за да сте подготвени и по-защитени и спокойно да използвате Вашата банкова карта.



Прочети още
Новини
24436
Информация относно офертите в Grabo.bg във връзка с извънредното положение Публикувано на 14 Март 2020
Уважаеми клиенти,

Моля, запознайте се с тази информация, във връзка с офертите в Grabo.bg и въведеното извънредно положение в цялата страна до 13.04.2020г. с наложени рестрикции от страна на законовите органи.


Ограничете временно контактуването с други хора

Основен приоритет към момента трябва да бъдат безопасността и благополучието на всички ни. Разбираме, че текущите мерки от страна на законовите органи за ограничаване на епидемията могат да представляват извесетен дискомфорт, но спазването им е изключително важно за доброто на Вас и Вашето семейство. Призоваваме Ви да ги спазвате стриктно.

Въпреки че тази ситуация е извън нашия контрол, екипът ни ще направи всичко по силите си, за да Ви съдействаме при всички възникнали въпроси.


Текущи активни оферти в Grabo.bg

Преди да закупите оферта, обърнете внимание на валидността на ваучера. Ако смятате да използвате услугата по време на извънредното положение, прочетете добре описанието и условията на офертата, а при нужда осъществете връзка със съответния търговец чрез контактите в офертата, за да съгласувате възможността му за изпълнение на услугата в този период, работното му време и заетостта му.


Ако сте закупили оферта по-рано и още не сте използвали услугата

Към днешна дата някои търговски обекти са временно затворени поради мерките на властта. Други обекти работят на намалено работно време. А трети обекти функционират коректно.

Ако сте закупили дадена оферта, но в момента не може да бъде изпълнена поради извънредното положение, възможностите са две:
1). Сроковете за ползване на офертата да бъдат удължени от страна на търговеца. Следете страницата на офертата и изброените по-долу канали, за да получавате своевременно информация (ако не водите директна кореспонденция с търговеца).
2). Офертата да отпадне (например: скорошни театрални постановки; някои скорошни екскурзии и др.). В тези случаи средствата ще Ви бъдат възстановени, за което ще Ви информираме допълнително (ако все още не е извършено).

Екипът ни работи в сътрудничество с представители на всички фирми, чиито оферти сте закупили, и поемаме ангажимент да Ви информираме своевременно за всяка промяна. Единствено апелираме за търпение от Ваша страна.


Следете Вашия e-mail, както и съобщенията в Grabo.bg

Това са каналите, по които ще получавате информация от наша страна и от страна на търговците-продавачи, във връзка със закупените от Вас оферти.


Откази от закупените услуги

Отчитаме зачестяване на случаите, в които клиенти изпращат запитвания дали и при какви условия могат да се откажат от закупена услуга и да получат средствата си обратно.

Имайте предвид, че не винаги това е възможно. В не малко случаи търговецът-продавач има законовото право да откаже, а в други случаи да Ви удържи неустойка.

Преценете сроковете. Ако например желаете да се откажете от дадена екскурзия, за която сте сключили договор със съответния туроператор, Вие най-вероятно ще дължите неустойка и няма да си получите цялата заплатена сума. Но ако поради кризисните мерки и обстоятелства екскурзията отпадне и не се състои, тогава ще бъдете компенсирани без неустойка. А при нормализиране на нещата и осъществяване на екскурзията, всичко ще бъде както е било планирано.

Добре преценете в какви ситуации да предявявате отказ от закупена услуга. Съветваме Ви да го правите единствено при ситуации, когато действително няма как да ползвате закупената услуга поради обективна невъзможност във връзка с извънредното положение.


Отказване от покупки за по-късни периоди

Ако сте закупили оферта, която се отнася за по-късен период - след срока на обявеното извънредно положение - например за края на Април или за месец Май или по-късно, от наша страна на този етап няма да приемаме и обработваме рекламации и откази.

Причината за това е голямата текуща натовареност с клиенти, закупили услуги за по-скорошни дати.

Ако имате покупка за по-късна дата, моля, изчакайте края на извънредното положение и нормализирането на ситуацията. Ако все още желаете да се откажете, можете да се свържете с нас след този период (но задължително преди изтичане на срока за ползване на офертата).


Имайте търпение

В момента е много труден период за търговците, осигуряващи офертите. От тях се очаква да реорганизират дейността си и плановете си и да изпълнят редица не лесни задачи. Това може да отнеме време. Поради това, информацията за офертите и сроковете може да се забави, както и отговорите на запитванията Ви.


Пазете се и бъдете здрави!


С уважение,
Екипът на Grabo.bg
Прочети още
Новини
1214
Временна отмяна на всички културни събития на закрито Публикувано на 09 Март 2020


Уважаеми клиенти,

На 8 Март 2020г. Министерството на здравеопазването издаде заповед, с която в цялата страна се отменят всички културни събития на закрито. Поради тази причина театралните постановки и музикални събития са преустановени за неопределен срок от време.

В Grabo.bg бяха публикувани за продажба десетки събития, които ще бъдат повлияни от тази заповед.

Ако сте закупили някое от тях, важно е да знаете, че:
• Някои от тези събития ще отпаднат. В тези случаи заплатените средствата Ви ще бъдат възстановени;
• Други ще бъдат отложени за нови дати. Ако тези нови дати не Ви устройват, средствата Ви ще бъдат възстановени.

Ще Ви изпратим допълнителна информация в рамките на няколко работни дни, когато разполагаме с повече конкретика.

От наша страна поддържаме връзка с организаторите на всички събития и се надяваме да получим актуална информация своевременно.

Призоваваме Ви да проявите разбиране и търпение, тъй като това е изключително труден момент за всички организатори на събития, а при нас постъпват множество запитвания и е необходимо време за изясняване на обстоятелствата и обработка на запитванията.


С уважение,
Екипът на Grabo.bg
Прочети още
Новини 5
5333
Нова опция в сайта! Вече можеш да си резервираш място онлайн за театрални постановки, концерти и събития Публикувано на 16 Декември 2019
Повече не е нужно да чакаш на опашка пред касата, за да вземеш своя билет или да завериш разпечатан ваучер. Сега можеш да си резервираш място от интерактивната схема на залата и да влезеш да гледаш спектакъла, като само покажеш мобилния си телефон на входа.



Прочети още
Новини 0
2064
Подаръчните картички за ваучери - идеален подарък за всеки повод Публикувано на 12 Декември 2019 от Десислава
Коледа наближава, а и следващите месеци са пълни с именни дни, поводи за празнуване и, разбира се, поводи за подаръци. Да зарадваш любимите си хора с нещо, което да им хареса, е истинско удоволствие. То обаче може да се превърне и в кошмар, когато буквално не знаеш какво да вземеш. Започва се обикаляне по магазини, трескаво кликане в сайтове и вечното чудене "дали ще му/й хареса?". Стоп! Няма нужда желанието да зарадваш някого да се превръща в кошмар, нерви и стрес. Имаме решение, което е едновременно бързо, лесно и предлага избор. А свободата да избираш е безценен подарък, нали?



Прочети още
Новини 0
59492
Смях на корем със Забраненото турне на Рачков! Публикувано на 03 Юли 2019
Един от най-обичаните български шоумени Димитър Рачков ще гостува отново със своето забранено шоу!



Забележка: Поради пандемията от COVID-19, някои от предходно планираните дати на турнето са отложени за нови, както следва:

Предстоящи дати:
16 Юни 2021г (ср) Пловдив Разграбено
17 Юни 2021г (чт) Пловдив Разграбено
22 Юни 2021г (вт) В. Търново Разграбено
23 Юни 2021г (ср) В. Търново Разграбено
25 Юни 2021г (пт) Варна Разграбено
26 Юни 2021г (сб) Варна Разграбено


Моноспектакълът Забраненото шоу на Рачков въвежда публиката с много смях в кухнята на телевизията. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериали? Публиката ще има възможността да се посмее на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу. От сутрешните блокове до холивудските екшъни, от Бай Брадър до прогнозата за времето, от готварските предавания до спортните емисии - Рачков има какво да каже по въпроса и то с много чувство за хумор.

Това е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борба за рейтинг.
Прочети още
6