Новини 2
9413
Кулинарно в Grabo - как се готви оферта на фурна Публикувано на 16 Януари 2012 ·


Здравейте, грабомани!

Сигурно неведнъж сте се чудили как така сутрин отваряте Grabo.bg и там ви очакват толкови много добри оферти. Каним ви на гости в „кухнята”, за да ви покажем как точно се готви една оферта!

Необходими продукти:

• 1 добра сделка
• 4 лъжички вдъхновение
• Половин литър бульон от цифри
• 1 лъжичка снимки
• Щипка търпение

Пече се в предварително загрята фурна на 220 градуса подозрителност.

Начин на приготвяне:

Докато вие четете това, нашите неуморни търговски агенти издирват най-добрите сделки в страната – такива, които имат потенциала да овкусят приятно всеки ваш ден.

След като сделката е налице, е време за екипа ни от копирайтъри. Четирите лъжички вдъхновение се добавят, за да ви е забавно, когато четете нашите оферти. Бъркаме в пакета със закачки, в пакета с ежедневни ситуации, а и черпим идеи едни от други. Понякога случайно изтървана смешка става основата на цяла оферта!



След като оформим текста добавяме леко топлия бульон от цифри. Той е нужен, за да знаете колко спестявате. Тук поръсваме и с щипката търпение – все пак попълването на поленца с цифри е леко тягостно – само си помислете за попълването на данъчни декларации.



Сега идва ред на заливката от снимки. Всеки ден добавяме в галериите си много нови и грабващи изображения, които да ви дадат ясна представа за предлаганата оферта. Снимките трябва да бъдат накълцани, добре омесени и подправени с доза закачливост. След това се пасират и се размесват с останалите продукти.

И така, остана само печенето в предварително загрята фурна. Офертата минава през обстойна проверка, за да сте сигурни в това какво пазарувате при нас – 220 градуса чиста подозрителност и въздишка на облекчение при липса на загоряло по дъното на съда.

Време е за сервиране, точно в полунощ!

Да ви е сладко - дали ще е среднощно хапване, за засищане на сутрешния апетит или в обедната почивка зависи само от вас!
Какво мислите за текстовете на офертите?
Забавни са 72 гласа
Скучни са 2 гласа
Стават 8 гласа
Не ги чета 4 гласа
Коментари
Страхотни сте! Трябва да си издадете кулинарна книга :) УСПЕХИ момичта!!!
Преди 12 години

Теодора Чакам всеки ден гладна, да сготвите нещо ново или изпитано старо вкуснотийче!

преди 12 години

mmm mmm e

преди 6 месеца
Просто сте великолепни ,слънчеви, цветни ,носещи усмивки и радост .
Бъдете винаги такива.
С много обич и пожелание за успехи .
Екатерина Дюлгерова
Преди 12 години