Новини

Тук можете да намерите най-актуалното в Grabo.bg

Новини 0
6204
Вкусната страна на Гърция - 6 традиционния ястия, които да опитате по време на почивката си Публикувано на 15 Април 2019
Гърция е известна със своите невероятно красиви плажове и спиращи дъха пейзажи, приканващи туристите да се взират до безкрай в синята морска шир. Но освен с природа и хилядолетна история, южната ни съседка впечатлява и гурме ценителите с разнообразната си кухня. Седнете в някоя крайбрежна таверна, от която да наблюдавате как вълните се разливат по брега, бавно отпийте от чашата с узо и се пригответе да опитате от едни от най-вкусните ястия, които любезните домакини ще ви поднесат.



Прочети още
Новини 0
15068
Наръчник за първоаприлски шеги според зодията Публикувано на 28 Март 2018
Наближава първи април и е добре да подновите арсенала си от забавни трикове. Дотук всичко е точно, но някои шеги са по-подходящи за определени зодии. Разберете кой номер отговаря на вашия зодиакален знак и с коя зодия можете да си направите шега.



Прочети още
Новини 0
19609
Кой е най-вкусният град в България? Публикувано на 02 Октомври 2017
„Опознай родината си, за да я обикнеш“ важи за нашата страна, но задължително пътешествието трябва да включва в себе си и кулинарна обиколка из различните български градчета. Освен природни феномени и исторически забележителности, България крие богата кухня, която предлага неповторими вкусове и през четирите годишни сезона.


Прочети още
Новини 0
9986
All inclusive в Турция - достъпният лукс Публикувано на 18 Септември 2017
Колкото и да ни се иска, не са чак толкова много местата из света, които успяват да съчетаят в себе си древна история, лукс и модернизъм в едно. Може би една от най-величествените дестинации, намираща се сравнително близо до България – Турция - ви дава възможността да се потопите в духа на Ориента и никога повече да не забравите за него.


Прочети още
Новини 2
19958
Магическият Тасос - най-предпочитаните му курортни местенца и плажове Публикувано на 18 Май 2017 от Десислава
Тасос е едва дванадесетия по големина остров в Гърция, разположен в северната част на Бяло море, но заради своята достъпност и красота, често е предпочитан за летуване. Главният град на острова също носи името Тасос или Лименас (пристанище). Втори по големина е Лименария. Броят на плажовете на острова надхвърля 40. Ето кои са и най-предпочитаните курортни селища на острова и техните плажове за една незабравима лятна ваканция.


Прочети още
Новини 0
10131
10 причини защо пътуването те прави по-щастлив човек Публикувано на 10 Май 2017 от Десислава
От пътуването има много ползи, като не на последно място, то може значително да подобри психологическото ти равновесие и то в дългосрочен план. Независимо дали пътуваш по работа, на почивка със семейството си или пък си продал всичко, за да преследваш мечтата си и да пътуваш постоянно, пътуването може да те направи по-щастлив човек, и ето защо!


Прочети още
Новини 0
63186
5 от най-близките и райски плажове в Гърция Публикувано на 05 Май 2017 от Десислава
В Гърция температурите се покачват по-бързичко и скоро ще са достатъчно високи, за да си направите една ваканция и да се порадвате на морето и хубавите плажове. Подбрахме зa вас 5 чудни и близки плажа в южната ни съседка, на които можете да изкарате няколко дни слънчеви бани и плажни забавления, със или без децата. Вижте кои са райските кътчета и къде можете да отседнете изгодно, за да им се насладите.

1. Плажът на Фанари


Прочети още
Новини 0
30731
Здравословните храни - повече енергия и тонус през пролетта Публикувано на 23 Март 2017 от Десислава
Колкото повече модерният начин на живот ни отдалечава от естествения ритъм на телата ни, толкова по-отговорно и апелиращо зазвучава думичката "здравословно". Не бихме се отказали от безжичния интернет, нито от микровълновата... а от здравето си?


Прочети още
Новини 0
1784
Къде и какво да опитаме в София през седмицата на хапването Публикувано на 22 Март 2017 от Десислава
През седмицата на хапването кулинарните предизвикателства са много повече! Само до 31. 03 те очакват още повече апетитни предложения на поне половин цена. Ако и ти изкарваш по цел ден в офиса, сигурно вечер въобще не ти се изкарват и няколко часа зад печката. Ето една кратка разходка къде и какво можеш да хапнеш в София - и то с поне 50% отстъпка. След като намалихме разходите, спокойно можеш да си намериш добра компания и да хапвате навън редовно.


Прочети още
Новини 0
4973
Kapana Fest ще събуди лятото в творческото сърце на Пловдив Публикувано на 26 Май 2016 от Десислава
В началото на юни месец в Пловдив предстои да се случи едно наистина шарено и вълнуващо събитие - третото издание на любимия ни Kapana Fest. Пълното с цветове, усмивки и много музика преживяване, привлича не само пловдивчани, но и много гости на града от близки и далечни кътчета. Тази година фестивалът ще се случва от 1 до 5 юни, а ако веднъж попаднете в този Капан от свежо настроение няма да ви се иска да излезете от него.


Прочети още
7