Новини

Тук можете да намерите най-актуалното в Grabo.bg

Новини
43971
5% cash-back за покупки през мобилното ни приложение до 15 май 2016г Публикувано на 28 Април 2016 от Десислава
Свали приложението на Grabo.bg за твоя смартфон до 15-ти Май и спести още повече! За всяка покупка през сваленото приложението за Android или iOS в периода до 15-ти Май 2016г, получаваш 5% cash-back във виртуалния си портфейл!



Ако досега не си ползвал приложенията ни за Android и iOS, сега е най-добрият момент да ги свалиш.

Свали безплатно мобилното приложение на Grabo.bg:

Пазарувай на воля - още повече оферти на още по-добра цена!
Прочети още
Новини 0
20161
Представяме ви Опознай.bg - Пътеводителят на България Публикувано на 21 Декември 2015 от Десислава
Днес поставяме началото на нов проект - Опознай.bg.

Дълго време в Grabo.bg развивахме секцията Grabo Пътеводител - каталог с природни и културни забележителности в България. Решихме, че е време да създадем изцяло нов сайт, в който да доразвием идеята и да създадем най-изчерпателния каталог на забележителностите в България.

Така се роди Опознай.bg - точното място за всеки, който обича да пътува и да открива нови и интересни места в страната.



Прочети още
Новини 26
70208
Бъди Смарт-фен и спестявай повече, като пазаруваш през смартфона си Публикувано на 23 Октомври 2015 от Десислава
Пазарувай през мобилното приложение на Grabo.bg и виж как можеш да спестиш още!

Ако досега не си ползвал приложенията ни за Android и iOS, сега е най-добрият момент да ги свалиш. Ако пък вече ги ползваш, се увери, че си инсталирал последната версия, за да участваш в кампанията Смарт-фен!

За първите 5 оферти, които закупиш през приложението до 31.12.2015г, ще получиш обратно 5% cash back от изхарчената сума, във виртуалния си портфейл. Ще можеш да ползваш сумата за бъдещи покупки чрез Grabo.bg.

Грабването на ваучер за следващата ваканция, вкусно хапване или меден масаж, е още по-лесно и бързо - с мобилното приложение всички актуални оферти са в джоба ти по всяко време!
Прочети още
Новини 78
25268
5 години Grabo.bg - 5.55% cash back Публикувано на 03 Септември 2015 от Десислава
Пазарувайте в Grabo.bg на 6-ти септември, а 5.55% от изхарчената за оферти сума ще се върне във виртуалния ви портфейл! Това е нашият начин да ви почерпим за 5-ия ни рожден ден!



Още една година отмина и ние ставаме на цели 5. Периодът на прохождане свърши и вече смело вървим напред и ви представяме най-добрите оферти на най-добрите цени. Тази година, за да отбележим малкия си юбилей, решихме да ви почерпим:

За всички закупени от вас оферти на 6-ти септември ще получите обратно 5.55% от изхарчената сума!
- Този cash back се зарежда във вашия виртуален портфейл в Grabo.bg, до няколко минути след получаване на ваучера.
- Получената сума може да се ползва при бъдещи покупки в Grabo.bg.
- Сумата във виртуалния портфейл няма краен срок за ползване.
- Можете да получите вашия cash back също и в случай, че направите заявка за ваучер на 6-ти септември за плащане в брой и я заплатите на следващия ден.

Благодарим ви, че вече 5 години сте с нас и че ни се доверявате ежедневно, за почивките на семейството си, вкусно хапване, масажи и какво ли още не!
Прочети още
Новини 1
2634
Вече над 300 000 клиенти пазаруват в Grabo.bg! Публикувано на 25 Февруари 2015
Казват, че доверието не може да бъде преброено - но според нас то се равнява на 300 000 клиенти, пазарували от сайта ни. Казват още, че няма цена - но ние смятаме, че вашите спестени пари с Grabo са доказателство за стойността му. Затова искаме да ви благодарим, че ни отдавате доверието си и че ни стимулирате всеки ден да ставаме все по-добри професионалисти.


Прочети още
Новини 3
37872
Grabo.bg и Своге те предизвикват да споделиш своите малки удоволствия - и да спечелиш! Публикувано на 27 Октомври 2014
Всички обичаме онези малки неща, които ни карат да се чувстваме по-добре - срещите с приятели, любимата песен, разходките на слънце през есента... А кои са твоите малки удоволствия?

Прочети още
Новини 1
10219
В горещата точка на Фестивала с Grabo.bg! Вижте кои интересни събития да посетите през Август Публикувано на 31 Юли 2014
Здравейте, грабомани!

Скучно ли ви е? Вместо час по час да се мръщите на колегите в офиса или да измисляте нови начини да подлудявате половинката вкъщи, време е за спешни мерки! Затегнете коланите и вижте как да се позабавлявате през Август - месецът на отпуските!


Прочети още
Новини 1
3412
Заедно помогнахме на Варна и региона Публикувано на 16 Юли 2014
Във връзка с бедственото положение във Варна и региона, на 20 юни 2014г стартирахме кампания за набиране на средства, които да бъдат дарени на БЧК в помощ на пострадалите. Ето и резултатите от нея: общата набрана сума за осемте дни на кампанията е 6880 лева, дарена от 1538 потребителя.



В следните файлове можете да видите копия на трите платежни нареждания, с които сумата беше преведена към Българския Червен кръст: платежно нареждане 1, платежно нареждане 2, платежно нареждане 3.

Заедно направихме работата по възстановяването на засегнатите региони по-лесно - благодарим ви за навременната помощ и показаната съпричастност!
Прочети още
Новини 0
2594
Опознай България с Grabo.bg Публикувано на 14 Юли 2014 от Десислава
Едно от най-хубавите неща на лятото е възможността да попътувате с приятели или пък със семейството. Вече сте били на доста местенца из нашата красива родина, но сме сигурни, че има и доста, за които дори не подозирате. Затова спретнахме един Пътеводител, който да ви помогне да си изберете следваща дестинация или пък да видите какво има близо край вас, което можете да посетите.


Прочети още
Новини 0
116588
Безплатна кафе-презентация "Дами карат" във Варна Публикувано на 19 Ноември 2013 от Десислава
Като всяка дама, която шофира, и ти се притесняваш от идващата зима. Няма страшно! Автоцентър Formula 3 и Grabo.bg канят всички дами-шофьори на безплатна кафе-презентация с награди, на тема „Как да подготвим автомобила си за зимата”!



Прочети още
8