Новини

Тук можете да намерите най-актуалното в Grabo.bg

Новини 6
23349
Нова страница с ваучери Публикувано на 09 Ноември 2011
Здравейте! Отскоро въведохме няколко новости в страничката, където се генерират всичките ви ваучери. Нека да ви ги представя!

След като си грабнете успешно ваучер от Grabo.bg, той попада във вашия потребителски профил, в страницата "Моите ваучери". Старият изглед на тази страница беше направен преди самото началото на сайта, през Септември миналата година. От тогава мина доста време, натрупахме много потребители, голяма част от които с много на брой ваучери. За да бъда по-конкретен: 6775 потребители имат 10 или повече ваучера в потребителскте си профили. За да улесним именно тях - най-запалените грабомани, решихме да направим ревизия на функционалността и структурата за менажиране на ваучерите.
Прочети още
Новини 15
5621
Здравейте, грабомани! Публикувано на 04 Ноември 2011

Ние сме Грабомир и Грабослава - лудо влюбена двойка, със страст към пътешествията до екзотични дестинации, шоколада и караоке вечерите. А от скоро, и едни от авторите в новия блог на Grabo.bg! Обещаваме този първи пост да е една от многото интересни, забавни, информативни и, надяваме се, полезни публикации, които ще четете по тези страници. Нашето желание е блогът да се превърне в място, където всички вие, които харесвате Grabo.bg, да научите повече за нас - хората зад "синия фон" на сайта! Очертава се едно дълго и вълнуващо приятелство, така че добре дошли и приятно четене!

Прочети още
10