Любопитно 0
46732
Хороскоп за пътешественици: Изберете дестинация според зодията си Публикувано на 02 Март 2017 от Десислава ·
Зимата скоро ще бъде само спомен, а това означава, че е време сезонът на пътешествията да бъде официално открит! Ако и вие все още не сте избрали своята дестинация за 2017 година, този хороскоп за пътешественици, изготвен от Grabo.bg, ще ви подскаже кое кътче по света и у нас пасва най-добре на зодиакалния ви знак!

Овен
Огнената ви натура жадува за приключения и слънчеви страсти целогодишно. Затова и вашите пътешествия трябва да бъдат запомнящи се и поръсени с двойна доза екзотика. Предлагаме ви тази година да изживеете своята приказка във винаги горещия Дубай!




Телец
Романтичната ви същност е в основата на това вие да сте в постоянно търсене на уют, топлина и спокойствие. В компанията на любимия човек, разбира се. А сега си представете всичко това в свежата прегръдка на невероятно красивия и вдъхновяващ Троянски Балкан!



Близнаци
Свободолюбивият ви дух мечтае за море и безгрижие, независимо от сезона. Затова ви предлагаме да стягате багажа и да “презаредите батериите” в най-екзотичната и слънчева точка на съседна Гърция. Вашият оазис всъщност е цял остров и се нарича Санторини!



Рак
Вие сте най-силно привързаните към дома представители на зодиака и може би затова жадувате само и единствено за уют и романтика, когато сте на път. Сигурни сме, че водната ви натура ще се чувства като у дома си край бреговете на Северното Черноморие!



Лъв
Подобно на овните, вие постоянно сте в търсене на екзотика и приключения. Затова ви предлагаме да посветите лятната си почивка на някой от изумително красивите турски курорти. Кушадасъ, Мармарис, Бодрум и компания ще задоволят и най-строгите изисквания на огнената ви натура!



Дева
Педантични по природа, вие отдавна сте намерили своята дестинация и смятате да ѝ бъдете верни завинаги. Ако все пак се осмелите да експериментирате, то не пропускайте да се поглезите заслужено със SPA почивка във вдъхновяващо красивите Родопи!



Везни
Фината ви и чувствена натура е винаги жадна за галещи окото гледки. Предлагаме ви тази година да обогатите кръгозора си с едно запомнящо се пътешествие до Германия и Швейцария. На връщане пък може да изпиете чаша ароматно виенско кафе, докато се наслаждавате на изискана разходка с корабче по Дунава!



Скорпион
Въпреки че спадате по-скоро към зимните знаци, горещият ви темперамент е във вечно търсене на слънчева почивка край морския бряг. В същото време обаче “популярните” туристически дестинации никак не са по вкуса ви. По тази причина определено ще се чувствате в свои води на Адриатическото крайбрежие!



Стрелец
Пътешественици по дух, вие сте може би най-приключенски настроеният представител на зодиака. Обичате да сте винаги на път, независимо от посоката. Предлагаме ви тази година да насочите компаса на север и да тръгнете по стъпките на Граф Дракула - мистичната Румъния ви очаква!



Козирог
Подобно на девите, вие определено не сте сред експериментаторите, когато става въпрос за планиране на пътешествие. Спокойната ви и уравновесена натура има нужда от усамотение и пълноценна почивка далеч от големия град! А какво по-хубаво място за това от красивите кътчета на Южното Черноморие!



Водолей
Вие определено обичате да бягате от рамката и да търсите нетипичното, дори и в рутината на ежедневието. Затова и пътешественическият ви дух мечтае за дестинации, които не присъстват толкова често в списъка на “стандартния” турист. Предлагаме ви да утолите жаждата си за приключения с една запомняща се екскурзия до скандинавските страни!



Риби
Нежните и романтични представители на този знак биха се чувствали най-добре в прегръдката на приказна Италия. Тръгнете по стъпките на Ромео и Жулиета и непременно посетете Верона, а след това изпийте чаша ароматно следобедно кафе в живописната Флоренция!



Още куп идеи за запомнящи се пътешествия ще откриете на територията на Grabo.bg!