Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Колата закарана с резервация и забавена с 3 часа. Рейн оф не е нанесен
Почистването не е комплексно и луксозно, а съвсем стандартно измиване на висока цена. По-неприятния момент е, че въпреки направената резервация отказаха да ме обслужат, защото били много изморени и ме върнаха за следващия ден, което е крайно неудобно. Много несериозно отношение, не бих повторила!
Не към особенно доволна, стъклата не бяха добре почистени, а за да преключи цялата процедура (вътрешно и външно почистване) им отне час и половина, при това бях с резервиран час.
ivan
4
Резервацията е безмислена, отиваш и може да не могат да те обслужат
Луксозно комплексно почистване на лек автомобил-не останах доволна от услугата този път.Колата беше претупана отгоре,отгоре почти ката обикновенно измиване.Стъклата бяха замазани,дори купето и багажника не бяха почистени навсякъде.Издухване на въздуховоди с Торнадор- Дезинфекция изобщо нямаше.
Rumi
2
Седалките ми бяха изпрани, но бяха толкова мокри, че съхнеха около 4 дни след това. Доплатих си за почистване и като цяло колата ми беше добре почистена, но отношението беше неприемливо за мен. Мрънкаха ми колко била мръсна колата.
Dido
5
Супер
Много добро обслужване и полезни съвети.
Aneta
5
Бързо и качествено изпълнение на услугата. Препоръчвам!
За 3243 дни публикувахме 161169 оферти, които се разграбиха
7 082 337 пъти, спестявайки 143 610 62759 лв на 598 376 грабомани!