Обекти в Луковит

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
6 търговски обекти 289 оценки от клиенти 289 ревюта от клиенти
Обекти в Луковит
Останахме много доволни както от обслужването, така и от предложените храна и обиколка до забележителностите!
Не бихме посетили това място никога повече! Персонала беше много неучтив и нелюбезен. Имаше рожден ден в ресторанта на хотела,на външни лица.Съответно,не ни разрешиха да вечеряме там.Казаха ни "Ако ще ядете давайте сега и по- набързо, че гостите идват".Нямаше топла вода.Климатика не работеше на топло.Беше мръсно.Сложили ни бяха летни завивки, а вън е зима.Ужасно приключение.
Diplomat Park Hotel*** Луковит
Уникално място, много добър персонал. Препоръчвам горещо.
Много добро обслужване, много любезен и усмихнат персонал. Стаите са комфортни, чисти и топли.
Храната в "При Момите" беше много вкусна и приятна - можеше да се избира между 6 салати и 12-на основни за предварително заплатената към ваучера вечеря, което беше супер! Цените в основното меню са повеч
Хотелът е ок, но за цената и звездите очаквах повече. Закуската беше много по-качествена от вечерята.
Останахме разочаровани от посещението ни в хотела. При пристигане разбрахме, че басейна няма да работи за две седмици, като предишния ден докато правих резервацията не го споменаха. Поне казаха, че СПА-то работи, до момента в който не отидохме да го посетим и се оказа че имало неочаквана повреда и нищо не работи. Единственото добро беше стаята, която беше прилична и закуската, като във всеки хотел. За цената от 100 лева на вечер, не си заслужава за легло и закуска. Не бихме повторили!
Отличен, класен хотел! Много чисто и уютно, учтив персонал, любезно обслужване, чудесна кухня. Спа центъра е добър, водата в басейна е чиста, стига да не допускат външни близки на спасителите, които вдигат шум и скачат в басейна, парната баня не работеше. Пак бихме посетили.
Персонала беше много отзивчив, обслужването на ниво, само спа центъра би могъл да е по-поддържан, иначе стаята беше приятна и чиста.
5