Обекти в Луковит

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
6 търговски обекти 289 оценки от клиенти 289 ревюта от клиенти
Обекти в Луковит
Безупречно обслужване, прекрасна атмосфера, отлична кухня - ще отидем пак :)
Отличен хотел и обслужване. Обстановката е страхотна, персоналът любезен. Възползвах се от отстъпките за спа процедури. Басейнът е затоплен. Екскурзията до пещерата Проходна беше уникална.Единствено камериерките не са на ниво-въпреки че халатите бяха мокри, не ги смениха при почистването.
Много спокойно място, персонала е учтив и много позитивен!
Беше разкошно! И отношението на служителите и самия хотел и просто всичко беше супер! Всеки заслужава да се наслади на такъв релакс и добро обслужване! Благодарим Ви!
Днес се връщам от това място...искам да изкажа благодарност към целият персонал. Останахме много доволни от всичко, мили, любезни момичета и момчета. Като цяло просто ми трябваше една нощувка в района, но със закупените ваучери се възползвахме от много екстри в хотела. Времето не ни стигна за всичко
Страхотно си прекарахме в хотела. Бяхме с дъщеря ни, която е на годинака и 5 месеца, и персонала на хотела се грижеха тя да се забавлява. Разходката до каменните къщи и пещерата с божите очи много ни хареса. СПА частта също е на високо ниво. Горещо препоръчвам този хотел!
Jullie 4
Хотела като цяло е добре, проблема е с пушенето в ресторанта.
Хотел Amigos Луковит
Много добра организация и чудесен екип, преживяването е уникално!
VGM Ltd София
Единственното, което не ми хареса беше, че температурата на климатика в стаите не можеше да се регулира според желанието! Всичко останало беше великолепно!