Обекти в Луковит

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
6 търговски обекти 289 оценки от клиенти 289 ревюта от клиенти
Обекти в Луковит
Хотела е хубав. Стаите са чисти, а персонала е изключително любезен и отзивчив. Всички, които срещнахме бяха много усмихнати и добронамерени. Единствено около хотела не е много красиво и няма гледка!
Diplomat Park Hotel*** Луковит
Добра локация,любезен персонал и хубава храна.Препоръчвам!!
Ognyan 4
Хотелът е много хубав, но обслужването не е съвсем на ниво. За три дена никой не влезе в стаята даже и да изхвърли боклука. В банята имаше едно шампоанче и един душгел за двама души за три дена. Водата в басейна беше студена. Джакузито не работеше добре
Бяхме отседнали за две нощувки в хотела. Въпреки множеството ни посещения до рецепцията, нямахме телевизия за тези 48 часа. Персоналът беше любезен, но това не успя да компенсира неудобствата - тънки стени (заради които се чува всичко), липсата на хладилник, липса на асансьор. Включената закуска беше разнообразна. Не се възползвахме от Спа процедурите, които се оказаха в друг техен хотел.. Не бих препоръчала и оф-роуда. Беше по-скоро разходка със стара камуфлажна отворена линейка до пещерата.
Diplomat Park Hotel*** Луковит
Хотела не е нещо невероятно , но е доста чисто. Не разчитайте на закуската , включена в цената-под всякаква критика е. Храната от менюто на свободна консумация е добра.
Diplomat Park Hotel*** Луковит
Персонала беше изключително любезен,но до там
Цената и качестворо на храната не отговаряше.
Стаята не беше добре почистена,организираната разходка ,буквално си беше разходка.Имахме 25 мин да слезем да си направим снимки и да се върнем(правиш 5 бързи снимки и бягаш на горе)лично аз не препоръчвам
Diplomat Park Hotel*** Луковит
Чисти стаи и отзивчив персонал.Има какво да се желае от кухнята
Diplomat Park Hotel*** Луковит
Обслужването е много добро стайте са прилични
Diplomat Park Hotel*** Луковит
Много внимателни, услужливи и отзивчиви служители, добри условия, вкусна храна- закуската беше много добра (мекиците и сандвичите бяха невероятни :) ).
Diplomat Park Hotel*** Луковит
1