Хомеопатия,Психилогия,Биодиагностика

Mедицински Център "Ханеман" е център за алтернативно и холистично лечение на организма с ръководител Д-р Русев. В него работят екип от висококачествени специалисти с дългогодишен опит и задълбочени познания с психо-соматичните и органни нарушения у човек. Ние разглеждаме организма като едно цяло,т.е.холистично. При нас единствено лекуваме с хомеопатични лекарства и природни средства, извършваме биодиагностика с най-новия апарат ”Оберон”, използваме методите на Клиничната психология и Здравната астрология. Целта ни е да доведем организма в един траен баланс, с който той да се справи по-успешно с болестите на цивилизацията, предизвикани от съвременната медицина. Нашата мисия е да поставим хомеопатията на мястото което заслужава, както и да популяризираме този метод на лечение.
Прочети още
Най-нови оферти от Холистичен Хомеопатичен "МЦ Ханеман":
-52% Пълна биодиагностика на организма от квалифициран лекар
Пълна биодиагностика на организма от квалифициран лекар
Цена: 28.60лв
60лв
·Грабнати ваучери6 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата877 · Дата на стартиране на офертата20.02.2018г · Офертата се е промотирала 14 дни14 · Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
4.0
-52% Пълна биодиагностика на организма от квалифициран лекар
Пълна биодиагностика на организма от квалифициран лекар
Цена: 28.60лв
60лв
·Грабнати ваучери5 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата742 · Дата на стартиране на офертата09.12.2017г · Офертата се е промотирала 10 дни10 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
-52% Пълна биодиагностика на организма от квалифициран лекар
Пълна биодиагностика на организма от квалифициран лекар
Цена: 28.60лв
60лв
·Грабнати ваучери10 · Грабомани закупили офертата10 · Преглеждания на офертата1180 · Дата на стартиране на офертата17.11.2017г · Офертата се е промотирала 14 дни14
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Силно препоръчвам центъра! Всичко ми бе разчетено и обяснено точно. Даде ми отговори на много въпроси и препоръки как да отстраня проблемите си.
+ Добро и бързо обслужване
+ Любезен лекар
_ Трудно място за откриване
_ Очаквах по-обширна информация
Отлично обслужване и добро отношение към пациента.
Много детайлна и изчерпателна диагностика!С голяма точност локализира проблемите и оплакванията ми.По принцип не бързам да се доверявам безусловно на всички нововъведения,но в този случай съмнения нямам,проверено е и работи!Бързо и лесно,може дори да спаси живот! Отделно обслужването е перфектно!
Силно препоръчвам! Останах много доволна от диагностиката и особено от отношението на Д-р Русев!
Всички оценки (17)
Популярни оферти за Здравословно хранене в гр. София
Студио Ivy Lounge -57%
Цена:
650лв
15лв стойност
57% отстъпка