Обекти в Дряново

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
9 търговски обекти 2050 оценки от клиенти 2114 ревюта от клиенти
Обекти в Дряново
Магично място, чисти стаи, разполагащи с всички удобства. Вкусна храна, очтив и любезен персонал. Басейна е с чиста вода. Прекрасен бе престоя ни, ще посетим отново със сигурност!
Басейна е голям, навсякъде цветя, стаите са добри, храната вкусна. Но ни липсваха внимание и усмивки от персонала. И селото е доста запуснато, пътят също е неприятен.
Много красиво и добре подредено. Липсва организация като цяло. Сина на управителката не е за тази работа (неприветлив и неотзивчив). Иначе въпреки лошото време си изкарахме добре!
Всичко беше перфектно! Чиста стая, вкусна храна, мил и любезен персонал!
Martin 3
Идеално място за почивка,къщата е супер,селцето тихо и приятно,а храната вкусна(като изключим закуската-кроасани 22 карата)Щом предлагате сачове-гответе в тях,а не просто да сервирате(или поне го затоплете).Също така не ми хареса това че няма обедно меню никъде в селото-гответе поне по една супа за децата.Обслужването в ресторанта за съжаление не е толкова на ниво - на сервитьорката трябва да и се вадят думите с ченгел и да я търсиш за да поръчаш.Също така липсата на хладилник е недопустима.
Прекрасно място, хубава кухня. Останахме много доволни. С удоволствие отново бихме го посетили.
Прекарахме страхотно и всичко беше много хубаво.Със сигурност ще повторим!
Отлично място за почивка с хубава храна и прекрасна стая, дори доста по-добра от това което е зададено на снимките. С удоволствие ще посетя отново при първа възможност.
удовлетворени от нощувките и обслужването !
4